Mit csináljak a zsíros hajammal?
Mindig is zsíros volt a hajtövem, fejbőröm, de az elmúlt pár évben nagyon durván.
Fiatalabb koromban (most 20 vagyok, lány) azt hiszem 3 naponta mostam, viszont akkor még hosszú volt szóval fel tudtam kötni.
Azonban egy ideje mindig levágatom olyan vállig érőre, és úgy pont nem tudom összefogni. És ha megmosom, másnap reggelre már úgy néz ki, mintha több napos lenne.
De kezdem unni a mindennapos hajmosást és már fogalmam sincs mit csináljak vele.
Valakinek volt hasonló gondja? És ha igen, mit csinált vele, ami ért is valamit? Valami szuper sampon, hajmaszk, stb?
Pont azért zsírosodik, mert naponta mosod...
Aki hetente mossa, annak kb. a 6. napon ennyire zsíros. Minél gyakrabban mosod, annál erőteljesebben motiválod a fejeden lévő faggyúmirigyeket az intenzív működésre. Ez egy ördögi kör.
Próbálj áttérni legalább a háromnaponta hajmosásra. Közben szárazsamponnal javítsd az állagát.
Igen, ezt már sokan mondták, de nem akarok zsíros hajjal iskolába menni, és eddig jó szárazsampont sem nagyon találtam
Esetleg tudtok ajánlani valamit, ami tényleg jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!