Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Kizárnátok-e a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Kizárnátok-e a szerelmi kapcsolatot egy 168cm ,,magas,, férfival?

Figyelt kérdés
febr. 4. 17:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9/9 Igen.Minden felől ezt hallom. Amúgy ő szépnek lát.Fel nem foghatom miért. Mert reálisan nézve,nem vagyok az.
febr. 4. 18:07
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Én igen, 170 vagyok, de kb egyik velem egymagas vagy akár alacsonyabb férfiismerősöm sem szingli, van aki házas is, gyerekkel.
febr. 4. 18:16
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

Előfordult, hogy nálam pár centivel alacsonyabb férfihoz vonzódtam, de nekem mínusz 10 centi más sok lenne.

De annak, hogy én 178 centis nőként bele tudnék-e szeretni egy 168 centi magas férfiba, vagy bármelyik másik nő akarhány centisen el tudná-e ezt képzelni, szerintem semmi köze nincsen ahhoz, hogy te mennyire becsüld meg a párodat.

febr. 4. 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem javaslom, hogy elhagyd Mória bányáit :)
febr. 4. 19:08
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
A párom és ín is 170 cmes vagyunk. Így ebből kiindulva ha 168 cm lenne az sem lenne baj.
febr. 4. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
30%

Exem annyi volt, több mint 100, de inkább 150 partnerrel, amiből kb 10-15-öt mellettem zsebelt be. Szóval, ők is tudnak hódítani.

Megjegyzem, én 155 vagyok

febr. 4. 20:02
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Én igen mivel 175 vagyok. A 12 éves fiam ekkora majdnem. Szeretem átölelni a vállát és megpuszilgatni a kis fejét, de hogy a párom ilyen és ekkora legyen, kizárt.
febr. 4. 20:06
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

A vőlegényem 165 - és a vőlegényem :D

Szeretem, a magassága meg egy szám. Aki ezen az ötcentin problémázik a javamra - vannak bőven - azokat elküldöm az anyjába és kész.

35n

febr. 4. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Mi az anyátokat lehet azon lepontozni hogy magasként szóba se jöhet egy 7 centivel alacsonyabb, de amúgy ettől függetlenül is egy gyerekméretű férfi?
febr. 4. 21:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19: azokat is lepontozzák, akiknek szóbajöhet, mint látod.
febr. 5. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!