Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kanye West nője 10/10?

Kanye West nője 10/10?

Figyelt kérdés

Főleg most, hogy meztelenül lehetett látni. Szép arc, tökéletes test, nagy mellek. A nagybetűs NŐ.

Nektek is?

47F

ma 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kéne olyan nő, akit most már gyakorlatilag mindenki látott meztelenül.
ma 19:48
 2/13 anonim válasza:
ma 19:54
 3/13 anonim válasza:
Jöhet!
ma 19:55
 4/13 anonim válasza:
7%

A nő már 30 éves. Az arca lehetne szebb. A teste viszonylag jó.

10/7, ennél még nekem is gyakorlatilag magasabbak az igényeim.

ma 19:56
 5/13 A kérdező kommentje:

4

Mesélj még 🤣🤣🤣 Itt minden modell nő le van átlagosozva, mintha az összes férfi Dávid szobor testű félisten lenne. Viccoldal

ma 19:59
 6/13 anonim válasza:
44%

Te kérdezted a véleményemet, én leírtam. 30 éves, egy 10/6-os arccal és egy 10/9-es testtel.

Nálam ez nem jobb mint egy 10/7. Period.

ma 20:00
 7/13 anonim válasza:
100%

Nincs minden modell nő lepontozva. Ha szép akkor szép. De attól még, hogy egy nő modellnek áll és mutogatja magát, nem lesz értékesebb. Nem fogjuk felpontozni.

Ez olyan mint a magyar szépségversenyek. Az igazán szép nők nem indulnak szépségversenyeken, mert nincs szükségük a validációra, tudják magukról, hogy szépek. Ezért van az, hogy még országos szépségversenyt is képes megnyerni egy átlagosnál alig külsejű lány is.

ma 20:09
 8/13 anonim válasza:
100%
Külsőre 10/10. Minden ott van, ahol kell vékony, ahol kell nem az. Az arca is szép szerintem. Itt inkább személyiségi gondok lehetnek, aki kimegy meztelenül az utcára úgy, hogy egy egésztestes átlátszó harisnyát visel csak... Nem tudom mennyire 100-as, valószínűleg annyira mint Kanye.
ma 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Ironikus, de Mal Malloy jobb csaj nála, pedig kb. mindenben pont inverze.
ma 20:10
 10/13 anonim ***** válasza:
36%
Nálam minden nő 0, ha volt feketével. Még ő is: [link]
ma 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!