Valakinek van kedve ismerkedni egy Kanye West fan lánnyal?
Figyelt kérdés
Imádom a zenéjét a karrierjét és mindent ami vele kapcsolatos. Ha gondoljátok írjatok nyugodtan beszélhetünk zenéről, Kanyeról, vagy bármi másról2024. aug. 11. 17:48
2/5 anonim válasza:
Ezt nem értem, én meg imádom CJ McCreery vokálját, meg a mekis Farmot, de ha nem konkrétan ezt akarod témának, akkor nem tök mindegy, mi az, amit szeretsz? Lehet tök jót dumálnánk a zene kivételével is, szóval abszolút nem releváns.
Azt sem értem, hogy ilyenekhez sosem írnak sem kort, sem lakhelyet, igazán lényeges lenne, mert nem mindenki a neten akar élni.
2024. aug. 12. 00:03
3/5 anonim válasza:
Van vele baj mostansag, nem gondolod?
2024. aug. 12. 00:52
4/5 anonim válasza:
Ismerem az afro testvért. Régen szívtam vele a kert végében. Hogy van mostanság az öreg harcostárs?
2024. aug. 12. 16:03
5/5 anonim válasza:
Egyik kedvenc zenészem, ha gondolod, írj.
18F
2024. aug. 18. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!