Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednel ilyen novel vagy gáznak tartanad?
Figyelt kérdés
Magarol nem nagyon beszel mert allitasa szerint nem tortenik vele semmi, jgy nincs mit meselni de szivesen hallgatja masok elettortenetet, szeret kerdezni. Atlagosan ugy tellik 1 napja hogy dolgozik, majd hazamegy otthoni teendok, filmezes. Baratai hobbija nincs.jan. 26. 22:40
11/17 anonim 

válasza:

Semmi különlegesen problémás nincs ezzel.
Senkinek nem ez lesz a baja a nővel.
12/17 anonim 

válasza:

Olyasminek hangzik, mint amilyen én vagyok. Teljesen oké lehet, nem ezen múlik.
F
13/17 anonim 

válasza:

Pacsi: én is ugyanilyen vagyok, tehát igen.
15/17 anonim 

válasza:

Ahogy más is írta, az emberek fele ilyen. Nekem pl. kifejezetten tetszik, ha a nő nem pofázik a semmiről egész nap, meg nincsenek barátnői, akik telebeszélik a fejét.
16/17 anonim 

válasza:

Te vagy ez a nő? Ismerkedni is lehet veled?
17/17 anonim 

válasza:

Lehet bele folytanák a szót és inkább azért nem beszél vagy mert feleslegesnek tarja azt, hogy a munkájával traktáljon. Nagyon helyes. Én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!