Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fél akivel randizol elérhető de nem válaszol, meddig varsz az uzenetere?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:21
11/14 anonim válasza:
komolyan hihetetlen, ha valaki utál irni, megértem, ki a f.sz akar állandóan irogatni - no de akkor hivjon, vagy van az úgynevezett hangüzenet ugye, megnyomja a kis ikont és belebeszél kedvesen és elküldi, hogy bocsi édesem, de ...itt jöhet a kifogás és társai, de had folytassam irni utálóknak, hogy a hangalapot most már átalakitja irománnyá, szal van itt mindenféle AI ami ebben segit, vagy okostelefonban egyéb aplikációk arzenálja, csak úgye kifogások vannak és ugyebár a férfi oldal le..sz. a női lelkiséget már bocsi a kivételeknek
12/14 anonim válasza:
Baromság, minden csak kifogás.
Ha nem válaszol 2 napig akkor eszébe sem jutsz és kb. le se sz**ar.
Ráadásul 24 órából mindenkinek van legalább 5 másodperce egy válaszra. Ahogy sz@rni is.
13/14 anonim válasza:
Nem szoktam VÁRNI, ha órákkal később válaszol, akkor akkor, inkább a tartalmat nézem, hogy fogalmaz, nem mindegy, hogy letudja a választ öt órával később két szóval meg egy emojival, mert ezt tényleg oda tudta volna bökni akár munka közben is a WC-ről, vagy normálisan válaszol és még kérdez is, ez esetben azt feltételezem, hogy arra várt, hogy legyen alkalma rendesen válaszolni. Én pl gyakran csak akkor írok, amikor tudom, hogy ha esetleg azonnal válaszol a másik, akkor arra is tudok írni még abban az időben. Én pl munkaidőben tudok mobilozni, bár annyira nem szoktam, de olyankor gyakrabban válaszolok. Viszont tömegközlekedésen nem szeretek írni, szóval ha letelik a munkaidő, van, hogy nem válaszolok út közben, hanem hazaérek, akkor még átöltözök, főzök valamit, meg is ebédelek és lehet csak utána írok. Úgyhogy ilyen pár órákból nem szoktam problémát csinálni, a többségnek nincs a kezéhez ragadva a telefon, szerintem nem ebből lehet érezni, hogy mennyire érdekled a másikat. Lassan egy hónapja randizom valakivel, már úgymond együtt is vagyunk, az online kommunikáció nem annyira pörgős köztünk, sokkal többet chatelek 1-2 másik emberrel, de bőven kimutatja minden másban, hogy érdeklem és komolyan vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!