Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezen a nőn már sok a felesleg?
https://www.youtube.com/watch?v=qNfXbFe0H5c
Csak ezt a videót nézzétek, ne insta oldalt, vagy mást tőle. Ezek alapján túl sok rajta a felesleg számodra, vagy elfogadnád?
Akkor is a "túl sok"ra szavazz, ha biztos vagy benne, hogy ha fogyna, akkor jobban tetszene.
Az instán meg a reddit-en láttam róla képeket, ahol jobban látszik az alakja. Teljesen átlagos testalkata van, a gond inkább az, hogy a teste kidolgozatlan. A mellei lógnak, a conba vastagabb, stb.
De egy patront azért megérne, annyira nem rossz.
Nem sok mindent látni valóban, de amúgy abszolút nem baj, ha egy nő teltebb.
Mivel önmagában nem a testalkat határozza meg, hogy kit vagyok képes vonzónak látni vagy kit nem.
Ti nem látjátok a videó borítóképét, vagy mi? :)
Látszik minden.
"Ti nem látjátok a videó borítóképét, vagy mi? :)"
A kérdező direkt írta, hogy csak a videót nézzük. A borítóképnek semmi köze a videóhoz.
"Nagyon dagadt. Olyan igenytelen fuuval nem járnek,akinek ez bejön."
Én meg olyan buta lánnyal nem, akinek még azt nem sikerült felfognia, hogy a kérdés férfiaknak szólt.
9
Nem mese. Ismerek olyan pasit (jól néz ki, pénze is van), még az ennél is teltebb nőkre bukik. Mindig kifejezetten duci barátnői voltak, pedig jó pasi, szóval nem azért, mert mással nem lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!