Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van 10-szer annyi férfi az internetes társkeresőkön és 3-szor annyi férfi a szórakozóhelyeken Magyarországon?
Mintha már nem is nagyon lenne társkereső nő ebben az országban, mindenhol ahol ismerkedni lehet - legyen az online, vagy offline felület, helyszín - mindenhol szinte csak férfiak vannak. És még így is sok nő csak egót fényezni, vagy az unalmát űzni van ott, nem valódi társkeresési szándékkal.
Ebben az országban hogy alakult ki ekkora nő hiány és ekkora férfi túlkínálat? Nagyon betesz, főleg Budapestnek és egyes nagyvárosoknak, a férfi centrikus turizmus, férfi vendégmunkások és a rengeteg kínai, indiai ahonnan a férfitöbblet terjed szét felénk is?
Már korábban leírták a lényeget, de röviden összefoglalva, azért, mert a szingli nők nem keresnek párt, ennyi.
Én is szingli vagyok évek óta, nem keresek párt. Adok magamra, csinos vagyok, vigyázok az alakomra, de ezt mind magam miatt teszem, illetve mert van IDŐM ilyenekkel foglalkozni.
Netes társkeresőre nem merek felmenni, mert valószínűleg kapnék a nyakamba minden egyes nap egy rakás üzenetet házas pasiktól, debilektől, incelektől, trolloktól, igénytelen vén f@szoktól, nekem ehhez nem elég vastag a bőr a képemen.
Szórakozóhelyre nem vágyom, szerintem ott inkább nálam fiatalabb, tizen-huszonéves emberek vannak, meg nem is az én világom.
Akkor megkaptad a választ. Vannak nők csak elzárkózva élik az életüket az ismerkedéstől, érthető.
Előbb utóbb a férfiakból is kiveszik a vadászösztön, most azt látom hogy józanul nem mernek odamenni nőkhöz élőben. Az interneten meg ráirnak (meccselnek) mindenkire akiről akár csak feltételezni lehet hogy nő de szerintem olyan igénytelenek hogy az sem baj ha úgy néz ki mintha nő lenne de közben farka van. Ezen próbálkozások többsége hamvába halt ötlet.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!