Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tóth Benő kérdése:

Ott mért nem tiltott le?

Figyelt kérdés
Minden jel szerint nárcisztikus pasival ismerkedtem. Elküldtem, első alkalommal nagy hisztitt csapott. Több hónap szünet volt. Azt megint elkezdtünk beszélgetni, de tiszteletlen és pimasz lett. Tik tokon küldőtt egy zenét, én erre megirtam hogy ne keressen többet elegem van belőle. Duzzogó szöveget hagyott és letiltott. Facen pedig nem, de azon az oldalon beszélgettünk többet.

ma 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Kettőn áll a vásár. Innen úgy tűnik egymásnak vagytok teremtve.
ma 20:07
 2/2 anonim ***** válasza:
tiltsd le teljesen, ha nem akarod a közeledben. ez alapján meg csak egy mezei hisztis majomról van szó, nem nárciról.
ma 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!