Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érint ennyire rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érint ennyire rosszul vagy miért nem tudom "elengedni"?

Figyelt kérdés
A történet: jó pár éve dolgozom egy cégnél, ahol az odakerülésem után egyből jóban lettünk egy sráccal, akinek egyértelműen tetszettem, ő is és kollégák is mondták, nekem is bejött, de akkor nem szerettem volna bele menni ebbe a kapcsolatba, mert mégiscsak friss dolgozó voltam a cégnél. Időközben elment mellettünk az elmúlt pár év, neki is és nekem is lett kapcsolatom, nem is foglalkoztunk egymással lényegében. Véget értek a kapcsolataink és decemberben a céges bulin odajött hozzám beszélgetni, jól elvoltunk, érdeklődő volt, mondta, hogy szeretne barátnőt stb. Másnap ráírtam, hogy hogy érezte magát a buliban, ekkor pár szót váltottunk. Majd szilveszterkor ő írt rám, ekkor is jót beszélgettünk, majd feldobtam neki, hogy ha van kedve találkozhatnánk munkán kívül is. Erre mondta, hogy benne van, majd beszéljük meg mikor jó. Ez a téma akkor ennyiben is maradt, nem találkoztunk. Visszamentünk dolgozni, ott is érdeklődő volt, normális volt. Gondoltam ennek apropóján ráírok este, szintén hosszasan írogattunk. De úgy érzem ez az egész teljesen megakadt, nem akar találkozni, nem akar beszélni, csak ha én keresem, viszont zaklatni se szeretném vagy kellemetlen helyzetbe hozni, főleg nem a munkahelyen. Nagyon rosszul érzem magam most, hogy ennyire félreértettem a "közelédését", úgy érzem elkezdtem vonzódni iránta és nem tudom kiverni a fejemből, hiába tudom, hogy ez halott ügy. Nem akarok neki már többször írni, mert csak magam alatt vágom a fát úgy is, de nagyon szomorúnak érzem magam, hogy ezt ennyire benéztem, úgy, hogy közben egyre jobban tetszik.
ma 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
De hát nem ő tetszik neked hanem mivel elérhetetlen kategória, egyfajta trófea így meg akarod szerezni. Ha annyira, de annyira oda lettél volna érte akkor csesztél volna arra, hogy új munkahely, sőt lehet még mindig együtt lennétek. A szomszéd fűje mindig zöldebb esete áll fenn. A kudarc, hogy nem jött össze a te hibádból köt hozzá, semmi más. Engedd el!
ma 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Tuti 185+ magas, jóképű, vékony, edzett, Colgate reklám mosoly fehér fogak, stb.
ma 18:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem. Tök normális, átlagos srác. Nem egy nagy dumás menő srác, de pont ez tetszik benne.
ma 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es, ezt szerintem nagyon rosszul látod. Mászott volna rá, mikor még barátnője volt a pasasnak, neki meg szintén párkapcsolata? Akkor meg egy igazi -ibanc lett volna, ugyebár, így viszont egy becsületes, gerinces nő tudott maradni.

Kérdező, szerintem várj 1-2 hetet, hátha magától rád ír és felveti a találkozást, ha meg nem ír, és még mindig nem tudod elengedni, akkor a saját lelki békéd érdekében hívd félre és beszéld meg vele, hogy az eddigi kommunikációtok alapján többre számítottál és csalódás neked, hogy ő nem keresett, miközben te a találkára vártál. Vagy ha ez túl sok, akkor csak annyit kérdezz tőle, hogy legyen egyenes veled és nyilatkozzon végre arról, hogy akar-e még veled kávézni menni, mert ha nem, akkor mondja meg kerek-perec és ne vesztegesse se a te, se az ő idejét.

(Nyilván főleg a tiédet ne.)

HA meg kiderül, hogy csak bexari volt eddig, az még mindig a jobbik eset, mert onnan is mehet tovább a történet akkor... :)

ma 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm szépen a biztató szavakat :) várok még, reménykedem, hátha jelentkezik. Arra is gondoltam, hogy időközben elképzelhető, hogy már mással ismerkedik vagy alakulóban van új kapcsolata és azért ráz le engem. Alapból visszahúzódóbb a srác, de (szerintem) egyértelmű jeleket adtam most, hogy részemről nyitott a pálya és igazából, ha akart volna, kapott volna az alkalmon.
ma 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez is benne van a pakliban. Ezért is írtam, hogy várj egy picit, de ha részéről ennyiben kimerül a dolog, akkor jobb lesz őt elengedni, főleg, ha nem tudsz rá másként (pl. csak barátként) tekinteni, mert csak magadat kínoznád ezzel a vágyódással.
ma 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod tul van-e az elozo kapcsolatan. Attol hogy nyitott, belul meg lehetnek lezaratlan dolgai. Lanykent ugyes vagy, hogy kezdemenyeztel, nem is egyszer. Hagyd, hogy o is tegyen lepeseket ne csak te. Ha nagyon nem megy, akkor pedig ugyis elhal a dolog magatol is
ma 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!