Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érint ennyire rosszul vagy miért nem tudom "elengedni"?
1-es, ezt szerintem nagyon rosszul látod. Mászott volna rá, mikor még barátnője volt a pasasnak, neki meg szintén párkapcsolata? Akkor meg egy igazi -ibanc lett volna, ugyebár, így viszont egy becsületes, gerinces nő tudott maradni.
Kérdező, szerintem várj 1-2 hetet, hátha magától rád ír és felveti a találkozást, ha meg nem ír, és még mindig nem tudod elengedni, akkor a saját lelki békéd érdekében hívd félre és beszéld meg vele, hogy az eddigi kommunikációtok alapján többre számítottál és csalódás neked, hogy ő nem keresett, miközben te a találkára vártál. Vagy ha ez túl sok, akkor csak annyit kérdezz tőle, hogy legyen egyenes veled és nyilatkozzon végre arról, hogy akar-e még veled kávézni menni, mert ha nem, akkor mondja meg kerek-perec és ne vesztegesse se a te, se az ő idejét.
(Nyilván főleg a tiédet ne.)
HA meg kiderül, hogy csak bexari volt eddig, az még mindig a jobbik eset, mert onnan is mehet tovább a történet akkor... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!