Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint nekem is (nőként) nyomulnom kell a pasira, szerintetek?
Figyelt kérdés
ma 13:29
11/18 anonim válasza:
"Lényegtelen mert ha manapság nyomulsz, azt se érzékelik annyira suták.😂"
Egyszer megkérdeztem egy csajt, ő hogy "nyomul". Közölte: ő csavargatni szokta a haját. Hát köszi, a többi nő meg azon lenne felháborodva, ha a hajcsavargatást jelnek vennénk..
12/18 anonim válasza:
11. Ez az. Meg jobbra ballra dobaljak.. ma mar semmi sem jel .
13/18 anonim válasza:
Én sűrűn keresném a társaságát. Aztán megfigyelném, hogyan viselkedik másokkal, meg velem. De a nyomulás nem jó (van, aki szerint már ez is annak számít, amit leírtam), csak elijeszted magadtól.
14/18 anonim válasza:
Van különbség a nyomulás és a kezdeményezés között.
Egyszerűen csak az első lépést megtenni.
15/18 anonim válasza:
Igen, jeleket neked is érdemes adni. Pillogás, dicséret, keresni a társaságát... Lehet kicsit hideg vagy.
16/18 mikeXxX válasza:
18+ évesen szerintem a magad ura legyél és ne másra hallgass úgy élj ahogy neked jó.
17/18 anonim válasza:
Fura anyád van. Még te "könyörögj egy palinak hogy leápolhasd", a pali meg gondolkozhasson, hogy beadja e a derekát neked?
Egyenes ut a lábtörlőséghez meg ahhoz hogy kihasznaljanak csak.
18/18 anonim válasza:
Nyomulni nem kell, de kedvesnek lenni igen. Ha nem veszi a lapot a másik, ez van, tovább kell lépni, ez nem erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!