Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint nekem is (nőként) nyomulnom kell a pasira, szerintetek?
Figyelt kérdés
ma 13:29
1/18 anonim válasza:
Hogy érti, hogy értitek, semmi konkrétum.
A nyomulás sosem OK.
2/18 anonim válasza:
Nem nyomulni, hanem jeleket adni. Egyértelmű jeleket, értsd: az átlag férfi számára is megérhető jelzéseket.
A nyomulás elég taszító mindkét nem részéről szerintem.
4/18 A kérdező kommentje:
2-es mondanál ilyen jeleket?
ma 13:45
5/18 anonim válasza:
Hát flortolj....Mosolyogj ,dicserd meg...Te meg sose kezdeményeztel?Sose flortoltel?Hány éves vagy😑😂
6/18 anonim válasza:
Lényegtelen mert ha manapság nyomulsz, azt se érzékelik annyira suták.😂
7/18 anonim válasza:
Anyad lehet azt hiszi leszbi vagy mert meg nem latott fiuval.. talan ezt amolyan bizonyitaskent mondja..
8/18 anonim válasza:
Persze, lehet így is pasit felszedni, de az a helyzet, hogy igazán akkor fog megbecsülni, ha ő küzdött meg érted. Inkább ne tedd, ha azt akarod, hogy megbecsüljön.
10/18 anonim válasza:
Nem tudom én 22 éves férfiként nagyon örülnék ha egy nő kezdeményezne felém, szóval nem teljesen értek eggyet. De nem kezdeményez egy se felém ezért kénytelen vagyok én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!