Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Anyám szerint nekem is (nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám szerint nekem is (nőként) nyomulnom kell a pasira, szerintetek?

Figyelt kérdés
jan. 17. 13:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érti, hogy értitek, semmi konkrétum.

A nyomulás sosem OK.

jan. 17. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Nem nyomulni, hanem jeleket adni. Egyértelmű jeleket, értsd: az átlag férfi számára is megérhető jelzéseket.

A nyomulás elég taszító mindkét nem részéről szerintem.

jan. 17. 13:31
 3/20 anonim ***** válasza:
66%
Nyomuljon anyád, te maradj nő.
jan. 17. 13:32
 4/20 A kérdező kommentje:
2-es mondanál ilyen jeleket?
jan. 17. 13:45
 5/20 anonim ***** válasza:
29%
Hát flortolj....Mosolyogj ,dicserd meg...Te meg sose kezdeményeztel?Sose flortoltel?Hány éves vagy😑😂
jan. 17. 13:56
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Lényegtelen mert ha manapság nyomulsz, azt se érzékelik annyira suták.😂
jan. 17. 13:56
 7/20 anonim ***** válasza:
6%
Anyad lehet azt hiszi leszbi vagy mert meg nem latott fiuval.. talan ezt amolyan bizonyitaskent mondja..
jan. 17. 14:13
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Persze, lehet így is pasit felszedni, de az a helyzet, hogy igazán akkor fog megbecsülni, ha ő küzdött meg érted. Inkább ne tedd, ha azt akarod, hogy megbecsüljön.
jan. 17. 14:22
 9/20 anonim ***** válasza:
8.A fiatal 18-26 eveseknel igy van .
jan. 17. 14:25
 10/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom én 22 éves férfiként nagyon örülnék ha egy nő kezdeményezne felém, szóval nem teljesen értek eggyet. De nem kezdeményez egy se felém ezért kénytelen vagyok én...
jan. 17. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!