Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen hobbitok van, mik azok amikről beszéltek egy randin?
Nem a hobbimról szoktam beszélni, hanem másról. A hobbimról egyrészt nem lehet sokat, másrészt nem azért csinálom, hogy beszéljek róla, hanem hogy kikapcsoljon.
Kevés téma van, amiről ne tudnék beszélni, mert sok minden érdekel.
Nem szoktam róluk beszélni. Amúgy akvarisztika, kígyó, pele tartás, horgolás, rajzolás, gitározás, kertészkedés, league of legends, true crime sorozatok nézése. Egyik se olyan, ami érdekli a pasikat.
Az ő hobbijuk általában az rc autók, szerelés, kocsi. Hobbik terén 0 közös pont.
5
Ha a LoL nem pasis téma, akkor nem tudom, mi az. :D
Amúgy az én hobbim a rajzolás, de erről nem annyira lehet sokat beszélni. Inkább más a téma rendszerint.
Hmmm...
Most eppen a hazam renovalom ez lett a hobbim.
Regebben kretiv kezimunka hasonlok voltak + olvasas + ide oda maszkalas...
Motorozom, kutyázom.
Nyáron: strand, élményfürdő, kajak.
Télen: motorosszán, korcsolya.
Utazás, filmek... Kb ezeket nevezem hobbinak. Van akivel lehetett beszélni róluk, van akivel nem nagyon. Volt párom (meghalt) és jelenlegi párommal pl az utazás, kirándulás, filmek (ugyan olyan műfaj), motorozás közös hobbi is volt.
Amúgy pl kocsiról is tudok beszélni, ha a másiknak arra van igénye (függetlenül attól, hogy engem nem nagyon érdekel a téma és nem csipem a kocsi mániás férfiakat).
9 vagyok. Ami még nagyok érdekel az a kriminológia..
Amúgy engem is sokminden érdekel és szívesen hallgatok olyat is a férfitől, amiről én nem sokat tudok.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!