Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet megkülönböztetni hogy egy férfi tapasztalatlan vagy félénk?
Tapasztalatlan: Nem tudja, hogyan reagáljon vagy cselekedjen, de megpróbálja. Lehet, hogy ellenszenvet vált ki belőled, de ő másra számít.
Félénk: Nem tudja, hogy mit csináljon, így inkább ellenszenv kiváltásától való félelme miatt nem is csinálja amit kigondolt.
Tapasztalt: Tudja, mikor csókoljon meg és jól választja meg a helyét és idejét.
Tapasztalatlan: Számodra váratlan módon, és lehet, hogy nem olvasta le rólad, hogy benne lennél te is, de rápróbál.
Félénk: Nem próbálja meg.
#4 voltam:
Persze ezek nem jelentik azt, hogy hosszú távon téves döntés lenne. Az első pár randin lévő félénk férfi, is lehet utólag olyan párod, hogy mások azt mondanák "megfogtad az isten lábát".
Tehát próbálkozni lehet, de ha tapasztalatlan vagy félénk is következtetéseket azonnal nem érdemes levonni az egyénről.
Én a feleségemmel Covid idején találkoztunk, mikor minden zárva volt. Rápróbáltam a csókra a randi utolsó percében, hát ha alapon. Úgy hozta a sors, hogy folytatni kellene, így lakására mentem. (Minden zárva volt ugye.) Aznap este ott aludtam, és úgy alakult, hogy mai napig. :) Ez már 3éve.
Persze ő is mondta utólag, hogy azért döntött így, hogy felhív, mert lehet, hogy nem lenne legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!