Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek romantikus,egyedi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek romantikus,egyedi, esetleg értelmesnek találjátok? Lányok,tudtok esetleg más tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdésem a lányokhoz,nőkhöz intézném. Van egy nő,aki nagyon tetszik. Hetente egyszer bejárok a munkahelyére,de mostanában nagyon elfoglalt,és nincs időnk beszélni(orvosi rendelő). Beszéltünk már,azt vettem észre,hogy tetszünk egymásnak,mostmár szerettem volna elhívni valahova,de azt sem tudom,hogy van-e pasija? A megfelelő alkalom pedig egyszerűen hiányzik. Azt gondoltam ki,hogy veszek egy héliumos lufit amire felerősítek egy GPS nyomkövetőt,és felírom egy kártyára,hogy engedje szabadon a lufit ha foglalt, és kapcsolja ki ha szabad. Legalább megtudom,hogy szingli-e? Szerintetek hülye ötlet? Van esetleg más ötletetek? Köszi

ma 20:00
 1/5 anonim válasza:
100%
Most komolyan bemennél egy ilyen lufival a munkahelyére? Szerintem inkább hívd meg egy kávéra vagy sütire, aztán kiderül.
ma 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bolondnak néznélek. Egy sima randira hívás bőven elég.
ma 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen,azt elfelejtettem,névvel ellátva tenném az ajtó elé munka előtt/után. Meghívnám,mint írtam,de nincs rá lehetőség,sok a beteg jelenleg és elfoglalt velük. Ő veszi fel az adatokat,stb.
ma 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ne spilázd túl, tényleg hívd el inkább egyenesen, ha elmegy veled, akkor elmegy, ha nem akkor nem.

Én egyébként nem örülnék ha valaki munka közben bárhogyan is zavarna, vagy randizni hívogatna, szóval javaslom, hogy keresd meg közösségi médiában vagy valamilyen elérhetőségét szerezd meg és mondjuk ott csináld.

ma 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Kifejezetten romantikus alkat vagyok, de ez egy szörnyű ötlet. Túlgondolt és kínos (sose a munkahelyén találj meg egy nőt ilyesmivel) lenne a dolog, illetve nem lehet valójában romantikusnak lenni, amíg nem vagytok együtt. Ahhoz kellene egy kölcsönös intimitás és közelség.

Egyszerűen ha legközelebb találkoztok, mondd meg neki, hogy a korábbi beszélgetéseitek alapján nagyon szimpatikus és szívesen megismernéd közelebbről, ha ő is nyitott rá. Ezután lesz egy egyértelmű igen vagy nem.

ma 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!