Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek romantikus,egyedi, esetleg értelmesnek találjátok? Lányok,tudtok esetleg más tanácsot adni?
Szerintem ne spilázd túl, tényleg hívd el inkább egyenesen, ha elmegy veled, akkor elmegy, ha nem akkor nem.
Én egyébként nem örülnék ha valaki munka közben bárhogyan is zavarna, vagy randizni hívogatna, szóval javaslom, hogy keresd meg közösségi médiában vagy valamilyen elérhetőségét szerezd meg és mondjuk ott csináld.
Kifejezetten romantikus alkat vagyok, de ez egy szörnyű ötlet. Túlgondolt és kínos (sose a munkahelyén találj meg egy nőt ilyesmivel) lenne a dolog, illetve nem lehet valójában romantikusnak lenni, amíg nem vagytok együtt. Ahhoz kellene egy kölcsönös intimitás és közelség.
Egyszerűen ha legközelebb találkoztok, mondd meg neki, hogy a korábbi beszélgetéseitek alapján nagyon szimpatikus és szívesen megismernéd közelebbről, ha ő is nyitott rá. Ezután lesz egy egyértelmű igen vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!