Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak se megy a társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak se megy a társkeresés ismerkedès évek óta?

Figyelt kérdés
Régóta nincs senkim,egyszerűen nincs akivel lehetne bármi is.Nagyon elkeserítő.
tegnap 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Pedig sok-sok egyedülálló nő és férfi van.
tegnap 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem soha se 'ment'ha úgy vesszük. Pedig jó adottságaim vannak,sok lánynak bejövök, de valahogy senki se elég jó, mármint nem úgy,h kinézetre vagy ilyen felszínes dolgokban, hanem mélyebben nem érzem azt az erős összhangot,így hamar kiábrándulok. Minden hónapban van legalább 1-2 lány,aki összejönne velem,de azok sose keltik fel igazán az érdeklődésemet. Olyan meg,aki engem érdekel 5 évente 1x ha előfordul.

Szóval sztem minden csak az igényeken múlik. A legrosszabb,leggyatrább tulajdonságokkal rendelkezők is simán találnak párt,ha igénytelenek,én így látom a környezetemben, látok is nem egy ilyen párt,ahol megtalálja a zsák a foltját. Ha viszont valaki tényleg komolyabban gondolja,vagy valami mélyebbet keres, na az az igazán nehéz.

tegnap 22:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt se tudom már hol is kellene probalkozni
tegnap 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Tudod bolond aki sír egy lány után...
tegnap 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom férfi vagy, akkor üdv a klubban!

A lényeg ha alapvetően nem vagy érdekes a nők számára, akkor minden mindegy. Nem is kell különösen szarul sem kinézned, ha nem látnad benned valamit, nem vagy feltűnő vagy legalább valamennyire észrevehető akkor vége a dalnak, nem leszel sikeres. Maximum ha nagyon szerencséd van felfigyel rád valaki, de ehhez tényleg iszonyatos mázli kell.

ma 06:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Munkahely.
ma 07:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Életemben 2x voltam randizni, de az is már évek óta. Soha nem volt barátnőm sem. Múltkor egy csaj kért rólam képet, mert Likneren matcheltünk, amint elküldtem nem írt többet semmit. Előtte meg egy csomót írt.

Aztán elvileg nem nézek ki rosszul, hát ok, de akkor azok is nézzenek ki valahogy, akiknek én tetszem. Én az Anotalkon viszonylag sok nővel cseréltem kontaktot már és hajaj, nem egyszerű egy nővel alapból sem, na még akkor egy olyannal akit sem a képek, sem személyes találkozó alapján nem találsz vonzónak.

ma 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:

barátok már 10+ éve nincsenek, szórakozás kilőve, élőben kb. kilőve.

Neten hamar átpörgetnek rajtad.

Kipróbáltam minden társkeresőt kamu profilképpel is, simán ment, utoljára a tinder napi 5 match.

Előtte évi 1.

ma 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!