Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok olyan pasival aki garantált bérminimumot(bruttó 350e) keres?

Figyelt kérdés
ma 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
ma 13:32
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Ideiglenes az állapot? Akkor igen. Pályakezdő? Akkor okés. Ez a maximum, ennél nincs feljebb, nincs más kilátásban? Akkor nem. Én eü szakmában dolgozom, legendásan szar a fizetés, de ennél így is jobban keresek.
ma 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
9%
Nem érdekel. Egyébként ha aranyásó lennék, akkor sem a fizetését nézném,hanem a vagyonát. A fizetés csak egy pillanatnyi állapot, egy jelentéktelen összeg. Ha valaki mondjuk minimumot keres,de közben van lakása,befektetett pénze 50-100 millióban,akkor teljesen érdektelen ahhoz képest a fizetés összege, ami ráadásul bármikor változhat.
ma 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
52%

Igen. Amennyiben:

- ebből magát fenn tudja tartani anélkül, hogy mást pumpoljon meg folyamatosan kölcsönkéregessen, és nem azért ismerkedik velem, hogy gazdatestnek használjon (mert én ennél jóval többet keresek és van lakásom is)

- ha nincs annyi pénze, hogy a saját részét ki tudja fizetni havi pár kultúrprogramra vagy egy évben egy párnapis európai útra, akkor féltékenykedés, hiszti, vinnyogás, bűntudatkeltés meg "hát nem akarsz velem időt tölteni együtt? pedig olyan jó lenne itthon netflixezni" duma nélkül elenged egyedül vagy más ismerősökkel (nőneműekkel meg rokonokkal, tehát nem megcsalás kategória)... mert nekem ez kell a boldogságomhoz és én megkeresem rá a pénzt

(volt olyan minimálbéres párom, aki borzasztóan támogatott ebben és örült nekem... meg nem húzta a fogát, amikor mondjuk magamat megleptem egy drágább szemhéjpúderpalettával, amit régen kinéztem, vagy elmentem az Operába... helyette keresett ingyenes programokat, hogy kedveskedjen)

ma 13:56
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

Nekem 4 hónapja nincs munkám mégis van párom.

Mondjuk van pénzem, az más kérdés.

ma 13:57
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Akinek a pénz a legfőbb értéke és azt hiszi a jövedelme miatt nincs párja azzal alapból NEM.
ma 14:12
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Ha ebből megél és jut szabadidőre akkor igen.
ma 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
Ha vidéken laknék, akkor esetleg - egy kisebb faluban pl. ez jó pénznek számít.
ma 14:31
 9/14 anonim ***** válasza:
69%

Vannak olyan falvak ahol ennyi pénzből kiskirály vagy. Sok helyen a minimálbért sem fizetik meg, azért van a közmunka. A garantált bérminimum sokaknak álomfizetés.

Valamint manapság hatalmas leépítések vannak minden területen. Sok kirúgott gépészmérnökön és IT-sen is túlteszel, akik jelenleg Budapesten, Győrben, Debrecenben meg ilyen helyeken sem találnak munkát.

ma 14:47
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Kizárólag akkor, ha innen van terve feljebb kerülni. Tehát egyetem utáni első gyakornoki állásnál belefér, vagy ha még tanul. Ha mondjuk gyárban keres ennyit, akkor nem.
ma 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!