Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Covidra oltatlanként, ha érnek társkeresési problémák, mik azok?

Figyelt kérdés

Pl. oltatlant keresve.

Kérem, csak érintettek válaszoljanak. Köszönöm a megértést, toleranciát.

ma 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Elég nehéz olyat tisztelni, aki kényszerből oltatta magát. Azt is, aki csak papíron.

Ha meggyőződésből tette, akkor megértem. Hozzáteszem, engem nagyon meghurcoltak akkoriban. Szerintem jobb nem gondolni arra az időszakra.

ma 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Ha én meglátok egy ilyen,az oltásellenességét hangoztató sunát a közösségi médiában akkor egyből az a szó jut eszembe,hogy agyhalott. Gondolom teljesen véletlen hogy általában ezek a gyökerek szoktak kétnaponta posztolni arról hogy permetezik őket a repülőgépekről. Igazán elvihetné már az utolsót is a chemtrail.
ma 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Nekem még csak nem is téma meg senkinek se társkeren az hogy ki van oltva ki nem.

Mindenki lesz.rja.

ma 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1, és akinek kötelező volt? Egészségügyis vagyok. 3 oltással. Sosem voltam Covidos, legalábbis sosem volt kimutatva, mindig negatív lett a teszt. Viszont a második oltás után voltam olyan rosszul...

Nem akartam egyiket sem, de akkor meg nincs munkám.

ma 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
#4 Nehogy már elkezdj bolondoknak mentegetőzni.
ma 20:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Még egyszer kérem, hogy csak a kérdésben érintettek válaszoljanak. Köszönöm.
ma 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindegy? Nem kell erről beszélni és kész, illetve ha szükséges lehet erről hazudni. Ugyan, ki nyomozná ki hogy a másik oltva van-e vagy sem? Senki.
ma 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!