Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Covidra oltatlanként, ha érnek társkeresési problémák, mik azok?
Figyelt kérdés
Pl. oltatlant keresve.
Kérem, csak érintettek válaszoljanak. Köszönöm a megértést, toleranciát.
ma 19:06
1/7 anonim válasza:
Elég nehéz olyat tisztelni, aki kényszerből oltatta magát. Azt is, aki csak papíron.
Ha meggyőződésből tette, akkor megértem. Hozzáteszem, engem nagyon meghurcoltak akkoriban. Szerintem jobb nem gondolni arra az időszakra.
2/7 anonim válasza:
Ha én meglátok egy ilyen,az oltásellenességét hangoztató sunát a közösségi médiában akkor egyből az a szó jut eszembe,hogy agyhalott. Gondolom teljesen véletlen hogy általában ezek a gyökerek szoktak kétnaponta posztolni arról hogy permetezik őket a repülőgépekről. Igazán elvihetné már az utolsót is a chemtrail.
3/7 anonim válasza:
Nekem még csak nem is téma meg senkinek se társkeren az hogy ki van oltva ki nem.
Mindenki lesz.rja.
4/7 anonim válasza:
1, és akinek kötelező volt? Egészségügyis vagyok. 3 oltással. Sosem voltam Covidos, legalábbis sosem volt kimutatva, mindig negatív lett a teszt. Viszont a második oltás után voltam olyan rosszul...
Nem akartam egyiket sem, de akkor meg nincs munkám.
5/7 anonim válasza:
#4 Nehogy már elkezdj bolondoknak mentegetőzni.
6/7 A kérdező kommentje:
Még egyszer kérem, hogy csak a kérdésben érintettek válaszoljanak. Köszönöm.
ma 20:27
7/7 anonim válasza:
Nem mindegy? Nem kell erről beszélni és kész, illetve ha szükséges lehet erről hazudni. Ugyan, ki nyomozná ki hogy a másik oltva van-e vagy sem? Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!