Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 295 ezer forint az pénzes pasinak számít még Pesten, vagy már elerodálta az infláció?
Figyelt kérdés
2019-ben kerestem nettó 270-et, akkor még pénzes pasinak számítottak viszonylag. Azóta nem sokkal emelkedett, most 295, és nem érzem hogy már pénzes pasi lennék. Valóban felemésztette az infláció az anyagi státuszom?ma 15:18
11/24 anonim válasza:
6 év alatt 25 ezret emeltek csak?
Hülye vagy, hogy még nem léptél le.
12/24 anonim válasza:
Ez tényleg nem volt sok már 2019-ben sem. KB. Ennyit kerestem egyetem első éve után nyáron 2019-ben. Ami egy 19 éves lánynak jó volt zsebpénznek, de felnőtt, főleg férfinak édes kevés, nem hogy átlag feletti.
14/24 anonim válasza:
Azért ne legyél már ekkora sznob!
2019-ben ez a ksh szerinti átlagkereset volt.
"Zsebpénz" .. eszem megáll.
15/24 anonim válasza:
A pénz nem minden, olyan 15 éve havi 1 milla beugrott vállalkozóként, viszont életem nem volt mellette. Néha többet ér a kevesebb pénz és a nyugis élet.
16/24 anonim válasza:
Szerintem ha 2019-ben környezeted pénzesnek tartott, akkor most is az vagy. Viszont Magyarországon ez átlag alatti fizetésnek számít.
17/24 anonim válasza:
Miben mutatkozott meg az, hogy pénzes pasi voltál? Eltartottál egy 4 tagú családot? Havonta jártál Indonéziába jógatáborba? Kicsaptál egy kocsmában egy 10 ezrest az asztalra, és pár proli csajnak felcsillant a szeme?
18/24 tejjelkifili válasza:
Ezeken a területeken, ahol nem nagyon volt emelés baromi nagy szívás van. 47% infláció volt azóta. Neked 10% emeltek majdnem. Szóval a fizud elvesztette a vásárló erejének több mint a harmadát. Pedig elvileg nőni szokott az ember keresete az életpályája sokan.
Gondold át tudsz e valamit csinálni, váltani céget, területet. Ha nem, akkor legalább szavazz egy másik kormányra.
20/24 anonim válasza:
Nekem nőként részmunkaidőben 369 a nettóm, szóval a helyedben kicsit körbenéznék az álláspiacon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!