Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kaliberű férfinek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kaliberű férfinek kell lennem ahhoz, hogy hasonló külsejű barátnőm legyen?

Figyelt kérdés
[link]

tegnapelőtt 21:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%

Az a poén hogy ez a csaj nem is szép arcra. De mivel műanyagot rakott a csöcseibe, ezért álomnő :D

Uramatyámgyerele

tegnap 00:43
 22/30 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem lenne giga szilikon csöcse, az irányába se néznél. De sebaj, ábrándozgass tovább és verd a brokit a mamahotelből, mert hús-vér nő nyilván pont nem fog számításba se venni.
tegnap 01:33
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
szerintem sokkal jobb lányokat lehet simán megismerni a minden napi életben
tegnap 02:40
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azon is elgondolkodtam, hogy AI generálta képek, mert 1-2 fotón annyira megszaladt a filter, hogy konkrétan művinek néz ki.
tegnap 11:01
 25/30 anonim ***** válasza:
Ez a csaj olyan nagy szám? A feje átlag alatti. A hatalmas csöcs/segghez kell havi 2-3 milla?? Ez most komoly? 😂
tegnap 13:24
 26/30 anonim ***** válasza:
Ki ez a kalácskèpű fejős tehén?
tegnap 14:46
 27/30 A kérdező kommentje:

Szerintem ti totál más világon éltek! Ez a csak full szexi, dögös természetes adottságú testtel és natúr, beavatkozástól mentes keblekkel rendelkezik.

Az arca pedig szintén a megtestesült anyatermészet!

tegnap 21:44
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor remélem te is úgy nézel ki, mint akit az első linkelt és össze is illetek.
tegnap 21:49
 29/30 anonim ***** válasza:

Ja ma már a szilikon csöcs meg a szarrá soppolás természetes...igazad van.

Én linkeltem az elsőt...ilyen nőhöz ilyen ferfi illik.

tegnap 22:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz egy nő a megtestesült anyatermészet, hogy hol átlagos arca van xddd
ma 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!