Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben esélyes ha végleg egyedül marad az ember?

Figyelt kérdés

25 elmúltam de párkapcsolatom sosem volt.

Szerinted mi az a kor ameddig ha nem talál az ember barátnőt akkor kb esélytelen már?

jan. 5. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%

Így van, ahogy a 10-es írja.

Szóval kérdező, ne aggódj.

Ha szeretnél párt, gondold át eddig miért nem jött össze és dolgozz magadon.

jan. 5. 17:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Koránt sem biztos!

Ha fejleszted az önbizalmad, illetve gyakrabban mozdulsz ki, nagyobb eséllyel talál meg a szerelem!

jan. 5. 18:01
 13/19 anonim ***** válasza:

5

A csaj éppen a napokban dobta ki a papit 🤣

jan. 5. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:

5

Hosszú házasság volt: [link]

jan. 5. 18:17
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
Lehet találni de ennek az oka hogy még nem volt valószínűleg nem vagy egy top kinézetű pasi.
jan. 5. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:
45%

És akkor amúgy mi van ha szimpelnek egy 35 feletti nőt is? A kutyát sem érdekli. Azok szimpek, mindenkinek nyaliznak. Még én is szoktam leveleket kapni szimpektől, akik azt hiszik néha hogy nő vagyok.

Ez olyan mint amikor az anyád bemutat egy vele egykorú molett nő ismerősének, és azt mondja rád hogy "Ó, milyen helyes fiatalember". Érdekelni fog? Nem, mert qrvára leszarod egy molett 50 éves nő véleményét. Ha meg egy 22 éves bikinimodell mondaná neked, hogy milyen helyes vagy, a gatyádba élveznél.

jan. 5. 18:54
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

Bármikor lehet párt találni, nagyapám pl 60+-osan "csajozott be" (korabeli egyedülálló nagymamával jött össze) és 10-15 éve együtt vannak. De elég sok embert ismerek, akiknek hasonlóan idősként találtak új párt a nagyszülők özvegyülés stb után.

Viszont ha nincs tapasztalat és belesüpoedsz az egyedüllétbe, egyre nehezebb lesz. Főleg ha szeretnél gyerekeket is, akkor bár férfiként kevésbé, de korlátos az időd

jan. 5. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Már megint itt ez a sötétagyú 2,4,5. Úgy látszik hétvégén pangás van a pua videókban, és ideette a fene.
jan. 5. 20:02
 19/19 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ. Ha csak párkapcsolatod nem volt, de egyébként van közöd a npi nemhez (alkalmi szex, kavarás, randik, ismerkedés, beszélgetsz legalább egy-két csajjal) akkor még nincs minden veszve, sőt még igazából semmi gond nincs, bőven ráérsz megállapodni.

Ha viszont soha nem volt semmilyen kapcsolatod a másik nemmel, akár még szűz is vagy, akkor nagyjából határeset a helyzeted. 99% eséllyel szarul nézel ki és nem is vagy nagydumás, csajozógép, szóval ROHADT nenéhz lesz.

Nem tudom melyik kategóriába tartozol, de 30 éves korodig ne add fel.

Ha amúgy tudsz ismerkedni, csajozni, akkor semmiképpen se.

jan. 6. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!