Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak 3 pasi udvarol akkor a pénz és a családi háttér alapján választ?
Ha beszólogatsz másoknak akkor viseld a következményit, nem kell besértődni és jelentgetni ha olyan reakciót kapsz, amit megérdemelsz. Veréb
14#
De nem abba leszel szerelmes,aki megadja neked amit akarsz?
Autó, ház, utazás..
Én velem sok lány össze jött anno mert jóképű voltam és jó ruháim is voltak.
Viszont amikor rájöttek, hogy nem vagyok gazdag mind lelépett..minő meglepetés
Nehogy azt gondold, hogy egy is beismerte, hogy a pénz alapján választ párt.
17#
Konkrétan volt aki megírta, hogy ezért és volt olyan is akinél egyértelmű volt, hogy ezért..
De tagadj csak és hitesd el magaddal, hogy a nők ártatlan kis báránykák akinek csak szerény igényeik vannak.
Gondolom szerinted a Várkonyi Andrea is szerelemből van a Mészárossal..
15 nem abba leszek szerelmes aki alam tolja a lovet
Sot szamomra az taszito ha a penzel akar kompenzalni.
Szerelmes abba leszek akinek az ertekrendje hasonlo, jo az illata azamomra, figyelmes, kedves, akivel es sima seta is kellemes.
Utazni lehet olcson is, auto sem kell hozza laknomeg mindig volt a pasiktol fuggetlenul.
Wz a kerdes csak arra jo h megint lehuzzatok a noket.
Szamtalan pelda van arra h az anyagi lehetosegektol fuggetlenul valaszt a no part. Csak ti akarjatok wzt a szereotipiat erositani mintegy igazolast a kudarcaitokra.
18 azer nem ilyen szélsőséges példákkal kell jönni.
Rengeteg full átlag férfi van kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!