Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma sok embernek az amikor kimondom hogy 27 éves létemre nemhogy barátnőm de még csókom se volt? F27
Figyelt kérdés
Nem értem ezt az egészet. Baráti vagy akármilyen körből feljön a szerelem, párkapcsolat téma és rám kerül a sor akkor valahogy rezzenéstelen arccal mondom hogy életembe nem volt részem a kérdésben leirt 2 dologba amiután cska pislognak és értetlenkedve néznek. Ezekre van valami szabály, hogy X idő alatteg kell történnie mert ha nem akkor mit tudom én hibás vagy? A másik ami miatt meg furább az egész az az hogy egyszerűen csókra se vágyom meg semmi hasonlóra.jan. 3. 22:39
11/11 anonim válasza:
Ez nem olyan kirívó eset, de nem kell fennhangon hirdetni, mert semmi közük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!