Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik csak fiatalabb nőkkel akarnak ismerkedni, ennek a lelki oka mi?
Egy 45 éves férfi ismerősöm mondta, hogy ő nagyon maximum 35 éves nőkkel tud ismerkedni, mert az fölött úgy érzi, hogy túl idősek hozzá a nők, de azt is hozzátette hogy benne semmi rosszindulat, megvetés nincsen a 40+ éves nők iránt, csak azt mondja hogy olyan "anya-szerű" érzése van egy ennyi idős nővel kapcsolatban.
Ennek mi a lelki oka?
Nincs lelki oka. És tényleg a 10 év nem számít ebben a korosztályban millióan vannak így.
Én inkább egyesek részéről féltékenységet érzek.
Kapuzárási pánik?? Ez itt messze nem az.-
45 éves, középkorú férfi
"nagyon maximum 35 éves nőkkel tud ismerkedni", tehát nagyon maximum, szóval 10 éven túli korkülönbség simán jöhet.
"túl idősek hozzá a nők" efölött az életkor fölött szerinte... azt mondjuk nem tudjuk biztosan, hogy érzelmileg vagy testileg gondolja, de a további információból saccolom, hogy mindkettő...
40+ nőkről: "olyan "anya-szerű" érzése van egy ennyi idős nővel"
Nem vagyok irigy, még bőven a preferált korosztályba tartozom. Csak látom ezeket a 45+ pasikat a társkeresőkön is, akik olyan jó partinak tartják magukat, hogy engem is keresgetnek, 30 alatt vagyok. És bocsi, de nem tudom miért vannak oda magukkal annyira, hogy nekik 35 alatti nő kell csak. Nem csak a kinézet, olyan kapcsolat, amit akarnak, nekem nem kell.
12. A nők meg elzárkóznak X cm-nél alacsonyabb, X pénznél kevesebbet kereső, X arcnál kevésbé jóképű férfiaktól. Ezeknek mi a lelki oka?
Annyira bírom (ja nem), hogy az emberekből hiányzik az objektivitás és a saját hülyeségüket észre sem veszik, vagy magyarázzák, de a másét egyből leszólják.
Ugyanazért kell a férfiaknak vékony, csinos, fiatal nő, amiért a nőknek magas, sportos, jóképű, pénzes pasi, ha választhatnának.
Az eredeti kérdés nem az, hogy el kell-e fogadnunk, hogy mindenkinek vannak preferenciái. Mert ebben igazad van, mindenkinek vannak. Bár nőként nem tartom igaznak, amit felsorolsz. Szerintem ez nagyon felszínes személyiségre vall, ha valaki csak ezt keresi.
Arra akarok kilyukadni, hogy minden elvárás mögött van lelki, pszichés ok. Függetlenül attól, hogy elfogadod-e vagy sem. Abszolút elfogadom, hogy ez van, de ugyanúgy az objektivitás része, hogy van ennek lelki alapja is.
18. Nem csak ezek számítanak, de ezek is nagyon fontosak, mert minden embernek kell vagy a külsőre tetszés vagy az anyagi előny. (Akinek pedig nem, neki csak nincs lehetősége összejönni olyannal, ezért könnyen prédikál.)
Nincs "lelki" oka. Ha kidobnánk gyerekeket a vadonba és ott nőnének fel külső behatás nélkül, akkor is meglenne ez, hogy a fiúknak a szép és vékonyabb lányok kellenének inkább (de más fajtával is elmennének azért a legtöbben), a lányoknak pedig a szép arcú, magasabb, sportosabb fiúk tetszenének. (Persze ebbe még bejátszhat más ugye, pénz, stb, mert nem csak tetszés alapján választanak az emberek.) Így vagyunk kódolva evolúciósan, ösztönösen.
Ezen a logikán, amivel igazoljátok magatokat sajnos mindig nevetnem kell. A külsőre tetszésen és az anyagi előnyökön kívül még vannak tényezők. Mond neked valamit az érzelmi biztonság és az intelligencia?
Az elméletedről meg annyit: Ha visszaminősíted állati szintre az embert, ahol konkrétan túlélni kell, és tényleg semmi más embert nem látnak maguk körül, akkor állatként is fognak viselkedni. Mindenki mindenkivel összefekszik majd. Viszont kimondottan kövér nem lesz köztük, hiszen túl kell élniük. Tehát nem tudsz rajta ilyesmit mérni, max azt, hogy a kicsi vagy nagy fenék/csípő/mell kell inkább. Itt meg tudjuk, hogy evolúciós szempontból a telt idomok vonzóbbak. Túlélés szempontjából is az a jó, ha valaki nem piszkafa, abban az ősember nagy értéket látott, ahogy a mai még megmaradt természeti népek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!