Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú aktív férfiak, ti szoktatok ismerkedni fiatalabb passzív fiúkkal?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?
Én 24 éves passzívként szeretnék ismerkedni nálam idősebbekkel, de az a tapasztalatom, hogy ez nem megy, a korosztályom meg elég komolytalan.
2022. szept. 11. 14:44
1/20 anonim válasza:
Volt korodbeli párom,de ..
És ismerkedtem korodbelivel,de....
Sajnos a komolytalanságot meg kell erősítenem.Viszont a korombeliek között is bőven van komolytalan és megbízhatatlan.
F/a
3/20 A kérdező kommentje:
Én azt mondanám, hogy 33-45:) de ha a középkorra, mint életkor van definíció, akkor azt szívesen fogadom:D
2022. szept. 11. 14:54
4/20 anonim válasza:
Én is 24 vagyok, nehezen ismerkedem én is sajnos. Mondjuk én inkább az 50+ korosztályt keresem.😅
5/20 anonim válasza:
Nálad 33-nál kezdődik a középkorú? Na b@zdmeg.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, mi számít középkornak, wikipédián megnéztem most, ha jól esik, akkor kedves utolsó nézd meg te is:) nem, én nem baszom meg…:)
2022. szept. 11. 20:48
7/20 anonim válasza:
En passziv vagyok de en ink a velem egykoru aktivakat keresem;)
18
8/20 anonim válasza:
Sajna igen ....mint minden korosztályban a tiéd én is vannak linkek .Itt van pl egy "kollégád".Itt próbál ismizni ...ő is 24 éves.pont.nagyon szeret ghostingolni.
9/20 anonim válasza:
Drága!
A középkor 45-60 közötti.
Egy 30-as nem középkorú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!