Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én 177 centis lány vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

C728 kérdése:

Ha én 177 centis lány vagyok, az udvarlóm pedig 171 cm magas fiú akkor ez a különbség köztünk nagyon gáz? Miben nyilvánulhat meg probléma?

Figyelt kérdés
jan. 2. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
6 centi miatt rinyálni?
jan. 2. 21:28
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Semmiben, max a baratnok megszolnak.
jan. 2. 21:28
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha már benned van a kisördög és itt akarsz tanácsot kapni ezzel kapcsolatosan akkor megette a fene.
jan. 2. 21:35
 4/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem gáz,ha egy légfrissítős flakon méretű dorong van a lábai között. Kis ember nagy bottal jár. Ezzel lehet villogni a barinők előtt.
jan. 2. 21:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Abban nyilvánulhat meg a probléma, hogy a barátnőidet nem önti el a sárga irigység, hogy "jaaaaaj, a Krisztinek milyen phashija van, nekem is ilyen kell", illetve anyuka és nagymama megszól, hogy "hát, kislyányom, egy olyan szép szál, hozzád való fiút keressél mán, ne ilyen törpét". Ez pedig bőven elég hozzá, hogy egy nő dobjon egy férfit, hiszen ha van jobb, akkor minek beérni a meglévővel?
jan. 2. 21:44
 6/16 anonim ***** válasza:
44%

Ha téged, vagy őt zavarja akkor lehet probléma.

Az ő részéről pl a kisebbségi komplexus előjöhet, ami elég kellemetlen tud lenni, Pl bizalmatlan lehet, féltékenyebb, túl birtoklási mániás stb.

Ezen kívül nagyon más gond nem lesz, ha tudod kezelni, hogy valószínűleg lesznek akik kinevetnek a hátatok mögött, igénytelennek tartanak téged stb stb.

Én őszintén szólva sosem mentem bele ilyen kapcsolatba, mert egyáltalán nem vonzóak, számomra nem férfiasak, nem tetszenek az alacsonyabb pasik. Én igènylek legalább kb 15-20 centi magasságkülönbséget a férfi javára.

De ha neked nem gond, és a pasinak sem, akkor viszont ne érdekeljen mit gondolnak mások.

jan. 2. 22:09
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, ha a párod feltenne egy kérdést arról, hogy gáz-e, hogy a barátnője X kg, vagy, hogy Y a mellmérete, az, hogy esne? Ha tetszett annyira, hogy az udvarlódnak hívd, akkor ez bizony nem rólad hanem másokról szól. Veszítsd csak el életed szerelmét mások véleménye miatt, aztán majd jön egy aki magas de dohányzik/csal/ver/érzelmileg elérhetetlen/kihasznál/kizsákmányol DE legalább magas. Aztán még a férfiakra mondják, hogy felszínesek.
jan. 2. 22:12
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Nincs ezzel semmi gond, elfogadható ez a mai világban így.
jan. 2. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:
39%
Nálam kizáró ok lenne, mások meg vígan élnek így
jan. 2. 22:57
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

7. Ezt a marhaságot! 🤣🤣🤣 Mert a magas pasi csak dohányozhat/verhet/csalhat/érzelmileg elêrhetetlen lehet/ kihasznál/ kizsákmányol ugye? És az alacsonyak a tökéletes adoniszok ugye? Röhejes és Szánalmas vagy. Ez egy Irigy komplexusos kis gnóm megnyilvánulása, semmi több.

Látom az alacsonyaknak nagyon fáj és megy is a lepontozás azokra akik felvállalják, ha valaki számukra nem vonzó.

Óvodás és képmutató hozzáállás🤣 Mindenkinek vannak igényei. Egyénenként változóak, de vannak. Felesleges ezt tagadni.

tegnapelőtt 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!