Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én 177 centis lány vagyok, az udvarlóm pedig 171 cm magas fiú akkor ez a különbség köztünk nagyon gáz? Miben nyilvánulhat meg probléma?
Ha téged, vagy őt zavarja akkor lehet probléma.
Az ő részéről pl a kisebbségi komplexus előjöhet, ami elég kellemetlen tud lenni, Pl bizalmatlan lehet, féltékenyebb, túl birtoklási mániás stb.
Ezen kívül nagyon más gond nem lesz, ha tudod kezelni, hogy valószínűleg lesznek akik kinevetnek a hátatok mögött, igénytelennek tartanak téged stb stb.
Én őszintén szólva sosem mentem bele ilyen kapcsolatba, mert egyáltalán nem vonzóak, számomra nem férfiasak, nem tetszenek az alacsonyabb pasik. Én igènylek legalább kb 15-20 centi magasságkülönbséget a férfi javára.
De ha neked nem gond, és a pasinak sem, akkor viszont ne érdekeljen mit gondolnak mások.
7. Ezt a marhaságot! 🤣🤣🤣 Mert a magas pasi csak dohányozhat/verhet/csalhat/érzelmileg elêrhetetlen lehet/ kihasznál/ kizsákmányol ugye? És az alacsonyak a tökéletes adoniszok ugye? Röhejes és Szánalmas vagy. Ez egy Irigy komplexusos kis gnóm megnyilvánulása, semmi több.
Látom az alacsonyaknak nagyon fáj és megy is a lepontozás azokra akik felvállalják, ha valaki számukra nem vonzó.
Óvodás és képmutató hozzáállás🤣 Mindenkinek vannak igényei. Egyénenként változóak, de vannak. Felesleges ezt tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!