Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nagyobb gáz egy férfiban? Ha 175 centi alatti, vagy ha 16 cm alatti a szerszáma?

Figyelt kérdés
jan. 2. 14:04
1 2 3
 11/24 Noren1989 ***** válasza:
68%
Ha foglalkozik bármelyikkel is.
jan. 2. 14:42
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
10. Egy szép nő, ami azért definiálva általában nem az elől hátul deszka, csak zacskóval a fején szexelős kategória.
jan. 2. 14:42
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Ebből egyik sem gáz szerintem. De ha valaki tele van komplexusokkal, és nem tudja elfogadni saját magát (ráadásul teljesen normális testi adottságokkal), az elég szomorú, és nyilván nem vonzó a másik nem számára sem.
jan. 2. 14:43
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Ha kicai a farka.
jan. 2. 14:46
 15/24 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudok választani. Nálam mindegyik nagy gáz.

N36

jan. 2. 14:55
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Nálam ezek egyik sem gáz. A férfiasság másban is megmutatkozik.

Láttam én már ocsmány magas nagyfarkú bunkó parasztot. Hánytam tőle.

Meg volt már dolgom alacsony, (170cm), kispéniszű kisportolt, férfias pasival is. Top 10 volt.

jan. 2. 15:14
 17/24 anonim ***** válasza:
Egyikről sem tehet az ember és egyiken sem lehet változtatni. A mellméreten igen, bár az is hülyeség. Nekem kifejezetten tetszenek pl. a kis mellek (is).
jan. 2. 15:34
 18/24 anonim ***** válasza:
65%

Fiatalon alig volt mellem, mégsem panaszkodtak rám a férfiak, bőven tudtam pasizni.

A magasság sem mindenkinek gáz, csak a magas nőknek. Tekintve, hogy én 175 cm vagyok, ennél alacsonyabb férfival nem randiztam volna. A farokméret meg csak egy babona. Na úgy ismerkedj, hogy kiírod a homlokodra.

Ha már együtt vagytok egy ideje, és a lánynak tetszel, akkor nem fog veled szakítani, ha kiderül, hogy nem túl méretes a szerszámod, ha egyébként odaadó vagy az ágyban. Sok nőnek nincs is hüvelyi orgazmusa, egyéb módon kell a nőnek a kedvére tenni, és akkor nem lesz rád panasza.

jan. 2. 16:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Ráadásul még csúnya is!
jan. 2. 19:16
 20/24 A kérdező kommentje:

Magyarországon 16,5 centi az átlag, de a romák lefele húzzák, mivel ők indiai származásuk miatt (ahol a világon az egyik legkisebb) többnyire mikropénisszel megáldottak.

[link]

De a magyar magyaroknál megvan a 17-18 cm átlag. Ha neked kisebb akkor sorry, de átlag alatti a méreted.

jan. 2. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!