Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a nagyobb gáz egy férfiban? Ha 175 centi alatti, vagy ha 16 cm alatti a szerszáma?
Nem tudok választani. Nálam mindegyik nagy gáz.
N36
Nálam ezek egyik sem gáz. A férfiasság másban is megmutatkozik.
Láttam én már ocsmány magas nagyfarkú bunkó parasztot. Hánytam tőle.
Meg volt már dolgom alacsony, (170cm), kispéniszű kisportolt, férfias pasival is. Top 10 volt.
Fiatalon alig volt mellem, mégsem panaszkodtak rám a férfiak, bőven tudtam pasizni.
A magasság sem mindenkinek gáz, csak a magas nőknek. Tekintve, hogy én 175 cm vagyok, ennél alacsonyabb férfival nem randiztam volna. A farokméret meg csak egy babona. Na úgy ismerkedj, hogy kiírod a homlokodra.
Ha már együtt vagytok egy ideje, és a lánynak tetszel, akkor nem fog veled szakítani, ha kiderül, hogy nem túl méretes a szerszámod, ha egyébként odaadó vagy az ágyban. Sok nőnek nincs is hüvelyi orgazmusa, egyéb módon kell a nőnek a kedvére tenni, és akkor nem lesz rád panasza.
Magyarországon 16,5 centi az átlag, de a romák lefele húzzák, mivel ők indiai származásuk miatt (ahol a világon az egyik legkisebb) többnyire mikropénisszel megáldottak.
De a magyar magyaroknál megvan a 17-18 cm átlag. Ha neked kisebb akkor sorry, de átlag alatti a méreted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!