Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy olyan sráccal akinek nem BMW-je hanem csak egy volkswagen-e van?
Figyelt kérdés
jan. 2. 07:36
11/17 anonim válasza:
Azért a 90-es években pl. mindíg délután, sétálva csajoztam, ismerkedtem. A fagyizás vagy sétálgatás után a tény, hogy egy szép Mercibe ültünk be, biztos hogy hozzátett az alapból meglevő szimpátiához, az összhatás kellemesebb volt, mintha egy lerohadt Ladába lettünk volna.
12/17 anonim válasza:
férjemnek egy II Golf-ja van ami nála 2 évvel öregebb. Na jó, az csak másodlagos hobby autó, mellette van egy passatja.
Én pl a BMW autót ki nem állhatom. Kb ez az a kategória, amit ha milliárdos lennék sem vennék.
14/17 anonim válasza:
Nem igazán mozgatnak meg a BMW-k. Igazából rengetegen megveszik a már leharcolt BMW-ket, csak hogy azzal F.szméregessenek, vagy vesznek hitelre, aztán karbantartás nuku és mehet a sírás a másfél millas motorgenerálon.
Nekem VW-m van, és nem érdekel, hogy népautó. A családban is mindig Audi, VW gyártmányok voltak, a neveloapam rúgta őket rendesen és soha nem hagyta cserben egyik sem. 10 évente cserélt kb autót újabbra.
De én egy elfogult Golfos lány vagyok... 😁
15/17 anonim válasza:
Nekem Mercedesem van. Nem tudom összeillenék-e egy VW-s vagy egy BMW-s pasival. 🤔 asszem csak mercisekkel fogok ismerkedni.
16/17 anonim válasza:
Kedves #15-ös...
Ebből elég szarkazmus érződik!🤣🤣
17/17 anonim válasza:
Nekem meg tökmindegy milyen autó, csak amikor kinézek előre, lássam a csillagot :-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!