Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy olyan sráccal akinek nem BMW-je hanem csak egy volkswagen-e van?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 07:36
1/16 anonim válasza:
Hát igen ez érdekes kérdés :-).
50-es pasiként volt régi Ferrarim, igen.
Bizony rengeteg lányhoz "hozzáfértem" emiatt. Amióta nincs Ferrari, mássá lett ez a témakör :-).
2/16 anonim válasza:
Kizárt. A nevében is benne van: Népautó. A szőke herceg nem ilyenen jár. Hülye kérdésre milyen választ vársz?
3/16 Szolovjov válasza:
A Volkswagen mindig is jobb volt egy BMW-nél. Komplett rajongótáborokat termelt ki a márka. A Golfosok, Passatosok, a léghűtésesek, Gti klubok, tranyósok (Transporter).
4/16 anonim válasza:
Én most olyannal jöttem össze, akinek BKK bérlete van. :D
5/16 anonim válasza:
Jó vagy 4#es helyes hozzáálás!😉😅😅
Szomorú ha valakinek ez számít!🤷
6/16 anonim válasza:
Páromnak Hondája van. 25 éves. Elég nagy ostobaság lett volna tőlem, ha ez olyan szinten számítana, hogy pusztán emiatt nem jövök össze vele. 😃
7/16 anonim válasza:
Egy modern Volkswagen jobb mint egy 30 éves BMW amivel a cÉ arcok járnak.
8/16 anonim válasza:
Ha 20 vagy, mèg elmegy. 25 felett már kell nekik a BMW, de inkàbb Tesla, Lambo, Ferrari.
9/16 anonim válasza:
Volkswagenem van, közel húsz éves, huhog a turbo, hengerfejes, közben pedig most költözik hozzám a világ legjobb nője, szóval biztos van akinek a BMW számít, de hidd el, hogy van akinek nem. Meg amúgy azért, ahogy feljebb írják, egy lerúgott 18 éves 318D és egy új Arteon R között még akkor is van különbség az utóbbi javára ha rossz helyen hajt és rosszul áll benne a motor. ;)
10/16 anonim válasza:
(ja és ezt úgy írom, hogy próbáltam az Arteon R-t és nem tetszett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!