Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 35-45 éves férfinak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 35-45 éves férfinak hány évvel fiatalabb nőre van lehetősége?

Figyelt kérdés
Egy 23-33 éves nő még passzol hozzájuk nem?
dec. 30. 14:00
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

41 mégis átlagban több kövér pasi van Magyarországon, mint nő.

Sőt még 20 évesen is azok meg a gyerekre se tudják fogni miért hiztak meg, mint a tök.

dec. 30. 16:57
 42/53 anonim ***** válasza:
56%

több van okés.

Elismerem férfiak közt több.

Van 11 férfi kollégám, 30-50 közöttiek.

3 figyel oda arra, hogy ne legyen pocak (és nem kell 100.000-es ruha tudjuk lehet olcsóbban is divatosabban öltözni) löttyedt test, sport kb. semmi.

3-an edzünk sportolunk vagy otthon vagy teremben összesen.

Ez igényesség kérdése.

De találtak hasonló nőt :) nekik is amolyan "nem törődöm a testemmel" típusú barátnő/feleség van.

dec. 30. 17:04
 43/53 anonim ***** válasza:
0%
A lehetőség és a passzolás nem ugyanaz. 44 éves férfiként (tesitanár) simán rám van kattanva a 18 éves lányok egy jelentős része. Természetesen soha nem használnám ki a lehetőséget, de a kérdés a lehetőség volt, abba pedig ez is beletartozik. És valószínűleg nem is passzolnánk.
dec. 30. 17:37
 44/53 anonim ***** válasza:
78%
Lehetőség általánosságban is mást jelent, mint specifikusan. Nyilván vannak olyan 40es férfiak, akiknek lenne esélye. De ők erősen átlag felett kell hogy legyenek valamilyen szempontból. Vagy kinézetre, vagy egzisztencia szempontjából. Egy átlag 40evesnek nincs nagy esélye egy 20 évesnél, ezt ki lehet jelenteni.
dec. 30. 17:42
 45/53 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nem kellene/kellett olyan férfi, akinek a korom vagy a testem miatt kellettem és most is nagyon taszít. Azoknak elsődleges a szex(önmaguk vágya), másodlagos az, hogy kivel:)

Szerintem megalàzó így együtt lenni mással. Azt tudom csak elképzelni, hogy vannak fetisiszták, akiknek sovány nő kell, meg olyanok, akiknek fiatal, meg néha a kettő egyben. Ez nekem nem oké. Hol vannak azok a férfiak, akiknek konkrét nő kell, mert szeretik?? Ezerből egy ilyen, és ők szeretni fogják husibban is, ha nem fetisiszták.

10 kg oda-vissza normális, ha változik, azokat meg égetni kellene, akik rá vannak állva a korra, mint a pedofilok, efebofilok. Tuti van neve a 25ig tartó fiatalozásnak is, az is elmezavar.

40 évesen normális, ha a másik is negyven körüli, az beteges, ha ezt idősnek tartod.

Én lefelé 2 évet tudok engedni, felfelé 8at, de az a 8 már nagyon rezgős, 9hez meg kb bele kell szeretnem elsőre, 10től meg undorodni fogok magamtól hogy vonzódom hozzá. Nem normális.

Nekem 33 évesen nem kellene 45 éves férfi. Akkor sem, ha 27nek hinném külsőre és később derülne ki, hogy 45. A kor nem csak szám, a leélt évek.. 10 év.. rettenetesen sok. Egészségesen fejlődő emberrek nem lehetnek hasonló “szinten”, olyan meg nincs, hogy valaki hmarabb érik. Az kihagyott egy fejlődési fázist, ami sérüléshez vezetett, ezért kellett neki az idősebb..

Amúgy 60 évesként is találhatsz 12 évest, aki vonzódni fog hozzád. Nemtől függetlenül. De egészségeset soha. És az sem oké, hogy egyáltalán számításba jön egy nálad 10 évvel fiatalabb, nemhogy 15tel. Visszataszító és beteges, nem támogatom, hogy az ilyesmi ki legyen élve, régen is kinézték, most is. Nyilván régen is volt ilyen házasság meg most is van, de az emberek kiközösítése nem változott. Bájmosoly illemből, de amúgy elítélik. Teljesen jogosan.

dec. 30. 18:43
 46/53 anonim ***** válasza:
0%
A passzolás nem életkor, hanem életfelfogás kérdése.
dec. 30. 19:18
 47/53 anonim ***** válasza:
79%
44 Vannak olyan pasik akikre nem lehet ránézni mert azt hiszik ezzel szerelmet vallottál. Valószínű közéjük tartozhatsz és nincsenek rád kattanva csak neked kell ez a hit.
dec. 30. 19:34
 48/53 anonim ***** válasza:
0%
#48 - Megértelek, ez tipikusan az a téma, amit én sem hittem volna, ha nem élem meg... ;)
dec. 30. 19:40
 49/53 anonim ***** válasza:
78%
OK de te csak azt hiszed hogy megéled. Volt ilyen nálunk is a suliba, ha ránéztünk azt hitte odáig vagyunk, és mondta is később mint tényt hogy mi rá vagyunk állva. Nem voltunk.
dec. 30. 23:01
 50/53 anonim ***** válasza:

Szerintem ha bepróbálkozol úgy 6-7-nél és mind elutasít akkor nincs esélyed.

Ha igent mondanak akkor legalább jól nézel ki.

dec. 30. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!