Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mennyi korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi korkülönbség ideális egy kapcsolatban? Nektek mennyi a maximum?

Figyelt kérdés
dec. 29. 11:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
talán ez olyan szinten korfüggő is, hogy egy 40es hölgynek még okéy lehet egy 50es férfi, de egy 20 éves lánynak egy 30 éves hapsi biztosan nem való. minél idősebb vagy talán azzal együtt növekszik az age gap határ
dec. 29. 12:08
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Fiatalabbal sosem ismerkedtem (nem volt tudatos, így alakult), felfelé max 10 év. Minden exem 3-10 év között volt idősebb, jelenlegi párom +7. Én sosem értettem ezt a más prioritások meg életszakasz dolgot. Soha egyszer egyik kapcsolatomban sem merült fel a kor. 18 éves korom óta dolgoztam/tanultam, megvolt az életem, mellé a kapcsolatom. Egyszerűen nem tudok vissza gondolni olyan szituációra, ahol ez valahogy felmerült volna.
dec. 29. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
1 Biztos no vagy 🤣
dec. 29. 12:33
 14/19 anonim ***** válasza:
42%

Akár 15-20 évvel fiatalabb sráccal is!

38N

dec. 29. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, hogy alapvetően max ±5 év a legkényelmesebb. Viszont szerintem sem mindegy, hogy melyik korosztályról van szó. Ha mindkét fél 30 felett van, ±10 év is beleférhet.
dec. 29. 13:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy lányokhoz szólt a kérdés, de mégis az incel trollokat fújta alá össze a szél. :D
dec. 29. 14:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Sok dologtól függ. Igen külső is.

1-15 között kb.

20 évesen nem tudtam dolgozok e vagy még tanulok vág, másik ország így max 2-3 év volt akkor.

Most több is

dec. 29. 16:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Maximum 3-4 évvel lehet idősebb a férfi.

29/N

dec. 29. 17:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Sok minden függő. +6-7-re mondanám ma, az én párom is jelenleg 6 évvel idősebb. Utána se feltétlen zavaró nekem, már voltam eljegyezve és komoly kapcsolatot kerestem, nincs baj azzal hogy nem egy az életszakaszunk, inkább csak az idősebb férfiak nem jönnek be.
dec. 29. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!