Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszú ideje óta nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú ideje óta nem találok párt magamnak ilyenkor mit is lehet tenni?

Figyelt kérdés
dec. 25. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Feladod. Mást nem tehetsz. A genetikádon nem tudsz változtatni, a többi pedig nem igazán számít.
dec. 25. 23:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy karácsony miatt, de én teljesen reménytelen vagyok.

Amit tudtam és akartam, azt kihoztam magamból, amit nem, mert nem akarom, azt meg senkiért nem tenném meg. Nem tudom eljátszani, hogy más vagyok, aki. Az egyenlő az öngyilkossággal.

Nézek romantikus filmeket és álmodozok. Ennyit teszek.

dec. 26. 01:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok 39 éves férfiként. Első reakciók a nőktől: ennyi idősen mindenkinek van párja, vagy házas volt. Ergó te beteg vagy, hogy évek óta nincs senkid. Vicc ez a mentalitás, ha nem tudják, hogy te szoktál próbálkozni, csak a célszemélyek levegőnek néznek.
dec. 26. 18:03
 14/14 anonim ***** válasza:

,,c) fejlesztesz magadon hogy az ellenkező neműek szeme jobban megakadjon rajtad."

Vannak ismerősök, akik a kvalitásaik szerint tettek magukért: elfogadható állás és fizetés (ha nem is mérnöki vagy orvosi, de nem is nettó 2-300 ezres), kigyúrták magukat normálisan, szeretnek is beszélgetni, ízlésesen öltözködnek. Mégis javuk része azóta is egyedül van, akiket ismerek. Ha nem vagy jóképű, vagy valami extrát nem mozgatsz meg a nőben, hogy elogadjon, akkor te a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fog az adott nő (és most nem insta modellekre gondolok, mert sima átlag nő is keményen szelektál) esélyt adni neked.

dec. 26. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!