Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell meglátni a szépet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell meglátni a szépet és a jót 40 éves nem túl vonzó (bár nem is bűnronda) férfiként (diplomás állami alkalmazottként) Nyíregyházán, ha évek óta se barátnőm és se barátom (2 haverom távolt él, max a munkatársak vannak még, de azok sem barátok)?

Figyelt kérdés
Van egy kis huszonmilliós nyíregyi panellakásom, bár még 8 millió hitel van rajta, de 2/3-át már kifizettem, illetve egy 12 éves autóm. Szóval gyűjtögetek, nem verem el a pénzt, nem iszok csak két hetente 1-1 pénteki napon, amikor romokban érzem magam lelkileg, nem cigizek, se nem drogozok és semmi mentális betegségem sincs, se szerencsejáték függőség, semmi. Csak már a sok év magány felemészt. Anyám párja mindig mondja, sose nősülj meg, ez a hosszú élet titka és a lelki egyensúlyé sem. De szerintem az sem járható út, hogy csak a meló, aztán a 4 fal és a magány (meg heti 2 szer konditerem, és egy úszás).
dec. 24. 09:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*nem ugyanaz
dec. 24. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A lepontozoknak kéne az anyjukkal moziba járni. Es ne lenne társuk soha.
dec. 24. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Bár nem keresek pasit és messze is vagy, de ha gondolod dumálhatunk privátban...

Fiatalabb vagyok tőled 7 évvel.

N

dec. 24. 11:36
 14/15 A kérdező kommentje:

,,Birom en is az ilyeneket hogy menj anyáddal moziba"

Nem akarok én már anyámmal menni moziba. Néha, hétvégén elviszem bevásárolni. De moziba, meg színház, stb, ezeket már nem.

dec. 24. 11:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolat sem jött össze? Lehet, hogy először csak szexkapcsolat irányába kellene nyitnod, aztán majd úgyis alakul a dolog, de lényeg, hogy ismerkedj, mozdulj ki.
dec. 26. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!