Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell meglátni a szépet és a jót 40 éves nem túl vonzó (bár nem is bűnronda) férfiként (diplomás állami alkalmazottként) Nyíregyházán, ha évek óta se barátnőm és se barátom (2 haverom távolt él, max a munkatársak vannak még, de azok sem barátok)?
Figyelt kérdés
Van egy kis huszonmilliós nyíregyi panellakásom, bár még 8 millió hitel van rajta, de 2/3-át már kifizettem, illetve egy 12 éves autóm. Szóval gyűjtögetek, nem verem el a pénzt, nem iszok csak két hetente 1-1 pénteki napon, amikor romokban érzem magam lelkileg, nem cigizek, se nem drogozok és semmi mentális betegségem sincs, se szerencsejáték függőség, semmi. Csak már a sok év magány felemészt. Anyám párja mindig mondja, sose nősülj meg, ez a hosszú élet titka és a lelki egyensúlyé sem. De szerintem az sem járható út, hogy csak a meló, aztán a 4 fal és a magány (meg heti 2 szer konditerem, és egy úszás).tegnap 09:35
12/14 anonim válasza:
A lepontozoknak kéne az anyjukkal moziba járni. Es ne lenne társuk soha.
13/14 anonim válasza:
Bár nem keresek pasit és messze is vagy, de ha gondolod dumálhatunk privátban...
Fiatalabb vagyok tőled 7 évvel.
N
14/14 A kérdező kommentje:
,,Birom en is az ilyeneket hogy menj anyáddal moziba"
Nem akarok én már anyámmal menni moziba. Néha, hétvégén elviszem bevásárolni. De moziba, meg színház, stb, ezeket már nem.
tegnap 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!