Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők tényleg még a gazdag férfiakat is ugyanúgy
szivatják?
Figyelt kérdés
Ez igaz, hogy pl. hiába jelenik meg egy pasi akár egy Lamborghini-vel, attól még egyáltalán nem fogják körülugrálni a nők, egyik sem fog írogatni neki, és ha odamegy ismerkedni, őt is ugyanúgy ignorálják, elküldik, hiába gazdag?
Igen, mi már csak ilyen szemétládák vagyunk. Mi az, hogy egy Lamborghinivel? Minimum kettővel jöjjön, különben szemmel verünk.
ma 10:17
2/10 anonim válasza:
A pénz csak alap beugró, de nem garancia a sikerre. Emellett még 100000 dolognak kell(ene) megfelelned, ami úgysem történik meg. Szóval haha.
ma 10:21
3/10 anonim válasza:
Előfordul, mint az is hogy a megan fox, vagy sabrina carpenter kaliberű nőket is megcsalja a csúnya irreleváns pasijuk.
Bármi megeshet, tudod....
ma 10:26
4/10 mikeXxX válasza:
Nézd én jártam párszor egy gallardóval ( Nem az enyém volt) és minden nő megnézett mondom még 1x minden.
Oké lehet csak az 5% jött volna ágyba ezt nem tudom mert nem próbáltam ki mert csak pont kinevetem és szánom ezeket a nőket. 45f
ma 10:30
5/10 anonim válasza:
#1-nek igaza van
Aki ilyan fillérba*ó, hogy Lamborghinivel jön, az instant kuka.
Lamborghini b+..., mér' nem mingyá' traktorral?
ma 11:44
6/10 anonim válasza:
4
Egy feltűnő autót a nőknél csak a férfiak néznek meg jobban.
ma 13:13
7/10 mikeXxX válasza:
6# Van benne valami amit mondasz de itt nők közben engem is néztek nem csak az autót bár azt nem tettem hozzá hogy helyesnek tartanak és sportos testalkatú is vagyok.
ma 13:28
8/10 anonim válasza:
7
Szerinted ki nem nézne meg egy szexi nőt egy feltűnően jó autóval?
Amúgy meg egyszerű kíváncsiság, hogy kié lehet ez a kocsi. Nyugdíjas bácsival is megnéznék, hogy ki ez a krapek, akinek ilyen kocsija van.
ma 14:10
9/10 anonim válasza:
Kérdező te olyan kis egyszerű vagy, mint egy hároméves gyerek, miért foglalkozol a nőkkel egyáltalán? Anyukádra szűkítsd le a kört, a nőket meg hagyd meg a felnőtt férfiaknak.
ma 15:53
10/10 anonim válasza:
Az nem tudom, mióta szívatás, hogy valakit nem szólítok le, nem szopom a farkát első randin, nem ugrálom körbe. Én az egyenrangú párkapcsolat have vagyok. Ami meg azt jelenti, kit ignorálnak és kit küldenek el... vannak az aranyásó nők, akiknek elég, ha a pasi gazdag (max. ha arany szintű aranyásó, tehát top10-es nő, akkor tud válogatni még a gazdagok között is). A nők többsége viszont nem az, és nem vagy nem csak az anyagiak alapján válogat. Nekem exem minimbálbért keresett, nem a pénz miatt lett vége. A mostani jól keres, de sokáig nem is említette, és elég puritán életet él első blikkre (nincs autója, nem jár luxushelyekre, nem öltözik márkamutogatós jelleggel... a hobbijaira költ, de nem ez a sugarpapi stílus), és ugyanúgy felváltva hívjuk meg egymást ide-oda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!