Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tartják szánalmasnak az alfahímeket meg chadeket?
Szerintem nagyon szánalmas, ahogy az alfák meg chadek megfeszülnek, csak hogy minél jobban tetsszenek a nőciknek. Gyúrnak, zabálják az íztelen csirkemellet, elverik a pénzüket menő kocsikra meg playboy lakásra, meg csak azért utazgatnak, hogy utána pálmafás képeket tölthessenek fel tinderre. Majd megszakadnak, hogy bejöjjenek a nőknek. Nem szánalmas ez a teperés?
Az incelek ellenben őszinték, önazonosak, nem akarnak egy ilyen megcsinált külsőt felépíteni, mint az alfák meg chadek.
9!
Egyes vagyok.
Sztm a prolik meg a cigányok többségben vannak a börtönben.
Nem kell Alfa, de incel meg pláne nem...náluk szánalmasabb nincs, amikor változtni nem akarnak de rinyálni meg a nőket szidni tudják. Aztán nekik (hogy egy klasszikust idézzek) "nincs patkány belsejük"...áá dehogy is. Megkeseredett rosszindulatú egyedek lesznek belőlük.
A 2 véglet között van bőven átmenet! Na azok a normális valamire való férfiak!
N 32
"ha egy nő úgy akar "jól kinézni", hogy megcsináltatja mindenét, mű kinézete van, csak hogy pénzes pasikát fogjon, az nem tetszik egy normális pasinak sem."
Erről semmit nem mondtam, fejben költötted hozzá.
Nekem nőként is oda kell figyelni, mennyit és mit eszem, nekem is kell erősítenem, ha meg akarom tartani az alakom. Rendben van az öltözködésem, ápolom a bőröm, hajam mindig szuper. Chadek is ezt csinálják. Egy szinten vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!