Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes leginkább ismerkedni manapság?
Figyelt kérdés
Hol lehet leginkább?dec. 14. 08:40
1/13 anonim válasza:
Lehet: szinte sehol (kivéve, ha átlag feletti külsejű nő vagy férfi vagy)
Érdemes: élőben lenne, de idegenek között kiszorította a qrva #metoo. Így jól megszívtad, ha nincs olyan baráti/ismeretségi köröd, ami tele van potenciális jelölttel ÉS nem kínos akár többön is "végigmenni", ha az elsővel, akivel megpróbáltátok, nem úgy alakult (aztán kerülgetni még vele is egymást).
2/13 A kérdező kommentje:
Èlőben hogy kéne ismerkedni társaság,barátok nélkül?
dec. 14. 08:55
3/13 A kérdező kommentje:
Nektek hogy megy ez a dolog?
dec. 14. 08:56
4/13 anonim válasza:
Mindegy, hol és hogyan ismerkedsz. Ha elég nagy kaliber vagy, menni fog mindenütt, ha meg nem, akkor minden platformon lepattintanak.
5/13 A kérdező kommentje:
Mindenki a telefonját nyomkodja így nehéz odamenni bárkihez is.
dec. 14. 09:28
6/13 anonim válasza:
Engem pl néznek így bárkihez odamegyek
7/13 anonim válasza:
Én sporton (biciklizés) és hobbin (túrázás) keresztül ismerkedem főleg.
De nyitott és barátságos vagyok, tudok bárkivel beszélgetni bárhol és bármiről.
9/13 anonim válasza:
Kb, mint a 7-es. Csak annyi, hogy bicikli helyett kajak, strand, kutyás program, motorozás...túra nálam is.
10/13 anonim válasza:
Igazából sehol. Szerencse kérdése kivéve ha pénzes vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!