Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs sikerem, ha biszex vagyok, de csak a vékony, feminim ferfiak jönnek be?
Jóideje már hogy tetszenek a vékony, nőies testalkattal rendelkező ferfiak.
Még ismertem egy valakit aki viszinozta is a vonzlmat.
De valahogy mindig a nagydarab, nagyon maszkulin férfiak tapadnak rám. Nekem meg ők nem igazán jönnek be, főleg hogy sokszor ők is a 'férfi szerepet' képviselik amit én.
Pedig én sem vagyok egy nagy darab ember, inkább olyan átlagos. Lehet az arcfelépítésem vagy az ajkaim miatt. Azok kicsit nőies vonásúak.
Kipróbáltam egyszer egy maszkulinabb férfival, hogy én voltam a 'nő'. De nem szerettem. Nekem az a jó ha én tömök, nem ha engem tömnek.
Kiváncsi vagyok mi a véleményetek.
Miért, mert nem az átlag jön be, azért.
Ahogy a férfiak zömének se jön be a gizdáskodó, tökösködő, természetellenes nő.
1
Itt nem az a probléma, hogy biszex, hanem az, hogy ez szexualitásról szóló kérdés, és nem párkapcsolati, de ha jól sejtem, akkor neked nem ez a problémád.
Pedig ezzel az erővel sok egyéb kérdés is mehetne ebből a kategóriából a szexualitásba, mert hiába hetero kérdés, attól még arról szól, hogy adott férfiak/nők kivel fekszenek vagy nem fekszenek le, mégse ír nekik senki olyat, hogy miért nem a szexualitáson belüli hetero kategóriában "gyög" (?).
Én is biszex vagyok, és ha egyszer PÁRKAPCSOLATI kérdést szeretnék kiírni, akkor nem fogok a biszex kategóriába menni, mivel az a szexualitás kategóriában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!