Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekig tartó társkeresési sikertelensèggel mit lehetne kezdeni?
Figyelt kérdés
Nagyon zavaró már hogy semmi az ég világon nem sikerül.dec. 10. 22:26
11/21 anonim válasza:
10-es érdekes amúgy én is azt figyeltem meg, hogy mindig az "inceleket" szidják, hogy mennyire utálatosak, gyűlölködők a nőkkel, holott a valóságban pontosan azok a férfiak sikeresek, akik a legjobban lenézik, megalázzák, semmibe veszik a nőket. Nyilván mindezt úgy hogy nekik ez "természetesen" jön. Minél inkább szociopata, nárcisztikus valaki annál jobban be fog jönni a nőknek. Persze ehhez kell eg legalább átlagos külső, viszonylag nagyobb hiba nélküli kinézet (mint pl. kopaszodás, balta arc, alacsonyság stb.).
12/21 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor nézz ki jobban vagy legyél gazdagabb, másképp esélyed sincs. Ha nő vagy, akkor adj esélyt a nem tökéletes külsejű férfiaknak is, ne támassz irreális igényeket!
13/21 anonim válasza:
Első lépés megtalálni hogy mi lehet a "baj" forrása. Én 3 verziót tudok.
1) Az elvárásaid túl magasak
2) A nők elvárásainak nem felelsz meg
3) Az 1-es és 2-es pont kombinációja
Több lehetőség nincsen, ebből kell kiindulni.
Én próbálok olyan nőkkel ismerkedni akiket vonzónak találok, de próbálom finomítani a szűrőimet. Sajnos ebből incelség lett, 38 éven át.
Passz.
38F incel
14/21 anonim válasza:
Semmit, mert semmit nem tudsz. Nem rajtad múlik. Én csináltam sokféleképp. Az esetek 99%-ában ugyanolyan eredménytelenül végződött (azaz el sem kezdődött) mindegyik. Rájöttem, nem bennem van a hiba. Azóta pont nem érdekel az egész, mert rájöttem, hogy egyedül is el lehet tölteni kellemesen az időt, néha jobban is, mint társsal. A társkereső oldalakon és az oda regisztrált, évek, évtizedek óta ugyanazokkal a képekkel hirdető, örök némaságot fogadó, de rendszeresen belépő nőkön pedig már csak nevetek.
15/21 anonim válasza:
14-es ők meg rajtunk nevetnek de ne zavarjon... azért hülyének se kell lenni
16/21 A kérdező kommentje:
Változtatni,de min?
dec. 12. 00:48
17/21 anonim válasza:
Egyértelműen a külsőn azért nem jön össze mert valószínűleg nem nézel ki jól tehát jó frizura, izomzat, ruházat stb.
18/21 anonim válasza:
Ha tényleg a külseje a gond, akkor egy frizura meg a ruházat nem oldja meg a dolgot, mert az arca attól még ugyanaz marad.
19/21 anonim válasza:
Kérd meg az ismerőseidet, férfiakat, nőket egyaránt, hogy mutassanak be a szingli lánybarátaiknak, ismerőseiknek, hátha. Mondd nekik, hogy akkor is említsenek meg téged ezeknek a szingli nőismerőseiknek, rokonaiknak, ha úgy látják, hogy nem vagyok összevalók, mert sose lehet tudni, lehet, hogy ti szimpatikusak lennétek egymásnak.
20/21 anonim válasza:
Ha kérdezik, hogy miért, hogyhogy erre kéred őkét, nyugodtan mondd, hogy az élőben lévő ismerkedésben hiszel, nem online akarsz chatelgetni. Neked meg egyedül nyilván nincs olyan sok ismerősöd, nem is lehet, főleg, ha sokat dolgozol, tanulsz, egyebek, vagy csak nincs nagy baráti társaságod. De még akinek sok barátja van sem mindig teheti meg, hogy velük lóg állandóan. Vannak másfajta kötelezettségek is, munka, rokonok, tanulás, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!