Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők naivitása öregkorban?

Figyelt kérdés

[link]

Magyar DW riportja, hogyan hálóznak be csalók idős nőket. Gyönyörű vagy, rólad álmodom stb.

Na már most:

Ne haragudjon meg senki, de hol az áldozatok önkritikája? Mennyire kell még 70 évesen is ennyire tinilány módjára bombacsajnak képzelni magunkat, hogy ránkír egy jóval fiatalabb jóképű fickó, aki katona meg USA állampolgár dumákkal, és ahelyett hogy megszólna belül a vészcsengő...

Én értem, hogy időskori magány, meg miegymás, társra és szeretetre vágyik ő is, ennyi idősen kifejezetten, de Alsóbivalybasznádi özvegy Kovácsné Etelka miért nem a hús-vér Kiss Pistával beszélget inkább a faluban és tervez vele, miért nem reális gondolatai vannak, miért hiszi, hogy az online profilon szereplő kigyúrt fiatal katona mindenféle hátsó szándék nélkül pont őt szemelte ki élete szerelmének...

dec. 7. 16:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%

20: De mi itt a baj? A pasik kicsalják az idős nők vagyonát, akiktől pedig kicsalják a fiatal(abb) aranyásók, így a pasiknak keresni kell egy újabb idős nőt és tenni a szépet a vagyonáért, amit majd újra kicsal tőle egy aranyásó. Közben az aranyásók is megöregednek, akiktől...

Szóval ez egy körforgás, és közben pörgetik a gazdaságot.😀😀😀

dec. 7. 18:51
 22/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem hiszem el, hogy mostmár az öreg néniket is számon kéritek😭😭😭
dec. 7. 18:56
 23/30 A kérdező kommentje:

19 - Tetszett a részletes válaszod, köszönöm. Hát ezek azért nem olyan eseteg mint amikor a sugar daddy jól érzi magát a sok pénzén, mert azért pl. egy Andy Vajna csettintésre tudott Vajna Timizni, addig egy falusi néninek szerintem a 15 millió az 15 millió és nem hiszem hogy pár kedves szó megért volna neki ennyit...

20 - Kedvenc kommentem a tied idáig😃

dec. 7. 18:58
 24/30 A kérdező kommentje:
22 - Hány éves korig szabad számon kérni egy lányt/nőt? Vagy sosem szabad?
dec. 7. 18:58
 25/30 A kérdező kommentje:
19 - A politikushoz még annyit, őket azért nem büntetjük, mert nincs mivel, nincsenek legális eszközeink, övék a törvényhozás és az államirányítás.
dec. 7. 19:00
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

24

Ha az a nő nem a barátnőd vagy feleséged, akkor semmikor sincs jogod számon kérni. Miért is? Semmi közöd az életéhez.

dec. 7. 19:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Lenni amerikai katonatiszt. Számlaszámom privátban küldöm.
dec. 7. 20:15
 28/30 anonim ***** válasza:
„Tom vagyok, szeretnélek feleségül venni, küldjél pénzt!”
dec. 7. 21:54
 29/30 anonim ***** válasza:
persze amikor a magányos palikat húzzák le Onl1Fanssel, akkor nem sír senki
dec. 7. 22:27
 30/30 anonim ***** válasza:
Basszus, az OnlyFansen azt kap, amiért fizet, tudatosan.
dec. 7. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!