Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy egy férfi esetében pénzzel nagyon jól lehet kompenzálni a rossz külsőt?

Figyelt kérdés

Sokan ezt írják, és van benne logika. Mert ugye az ősidőkben is az alfa hímek akiknek előjoguk volt minden nőt megtermékenyíteni, nem feltétlenül voltak jóképűek, hanem a hatalmuk volt nagy. A hatalom az pedig a modern világban egyenlő a pénzzel.

Míg nekünk férfiaknak a nő szépsége és fiatalsága számít 90%-ban, tehát hiába van egy 40-50 éves nő aki ilyen meg olyan projekt vezető nettó szinten is milliós fizetéssel, semmit nem számít, csak akkor feküdnénk le vele ha ételre kellene a pénze. De egy férfi esetén a státusz, a pénz az nagyon a férfiasság és férfias érték része.

Ez mennyire igaz a valóságban? Valóban jól ki lehet a pénzzel váltani a külsőt ha férfi vagy?

dec. 6. 15:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha milliárdos vagy, akkor lehet, sima átlag jó keresettel ugyanúgy le fognak szarni, senki nem fog veled dugni azért, mert nálad hónap végén is futja garnélarákra a májkrémes kenyér helyett.
dec. 6. 18:39
 32/41 anonim ***** válasza:
23%

Ez egy akkora hülye duma, hogy valakit csak a pénzért szeretnek.

Nekem nőként nem maga a pénz a vonzó, hanem ami azzal együtt jár.

Egy tiszteletre méltó, stabil, ambiciózus férfi, aki biztonságot nyújt a családjának és jó döntéseket hoz, talpraesett, aktív, értelmes, rá lehet bízni a családfő szerepét.

Én nem a pénzhez vonzódom, hanem azokhoz a tulajdonságokhoz, ami ahhoz szükséges, hogy valaki tudjon pénzt keresni.

Ha emellett van szellemi és lelki összhang, nekem huszadrangú kérdés hogy néz ki, ha egyébként egészséges és ápolt.Ez alatt annyit értek, hogy megvan az összes foga, amit ápol, nincs szájszaga, nem elhízott, fürdik, tiszta ruhákban jár, környezetére igényes, a természetes testszaga ne legyen taszító számomra.

Hiába néz ki valaki jól, ha egy csődtömeg az élete és egy igazi tuskó, bennem az nem mozgat meg semmit.

dec. 6. 19:06
 33/41 anonim ***** válasza:
42%

Mert az élet pont ilyen logikusan működik

Véletlenül sem lesznek amúgy kőbuta de gátlástalan suttyok gazdagok és véletlenül sincsenek tanult művelt értelmes emberek akik pl kutatók és SAJNOS csak havi pár százezret keresnek...

Mert a pénzzel mindig együtt jár az hogy értelmes normális családfő tud lenni az ember...

nagyon nem így működik az élet.

dec. 6. 19:23
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Meg az is biztos hogy pl ezek a linkelt gold diggerek azt látták ezekben a brutális öregemberekben hogy húha micsoda családfő lesz majd mert pénze van

Semmiképp sem a Maldív-szigetek kell nekik meg a hermes táska amit ki lehet pakolni instara kompenzálásaképpen hogy mit kellett előző este leszopni

dec. 6. 19:25
 35/41 anonim ***** válasza:
37%

#33 Jaaaaj, tudtam, hogy jön egy ilyen, mint te, aki kiforgatja.

Gyengébbek kedvéért: nem a bűnözőkről írtam, hanem a normális emberekről.

Azt is leírtam, hogy a szellemi és lelki összhang a fontos.

Olyanokról nem is írtam, akik keveset keresnek annak ellenére, hogy hasznos munkát végeznek, tehát nem értem minek hozod fel.

Lehet nyugodtan hőbörögni, de aki önerőből, becsületesen tud jól keresni, stabil egzisztenciát építeni, az bizony értelmesebb, talpraesettebb és leleményesebb ember, mint az, aki erre nem képes.Ez az alap kiindulópont.

Ha emellett számomra hozzám illő személyisége van, akkor ő fog nekem tetszeni.Nem pedig egy szépfiú, aki eladósodott és egyik munkanélküliségből meg életképtelenségből vergődik a másikba.

dec. 6. 19:40
 36/41 anonim ***** válasza:
43%

Jaj igen a klisé gyengébbek kedvéért

Az élet megint nem úgy működik hogy az összes szepfiu hülye mint a tök és el van adósodva

Oké neked jó a ronda is csak legyen pénze.

Én meg akkor inkább lennék egy csóró szépfiúval

dec. 6. 21:10
 37/41 anonim ***** válasza:
29%

#36 Nem tudom, hogy az lehet-e a probléma, hogy nem érted, amit olvasol?Nyilván ha nem, akkor szándékosan hülyeségeket írkálsz.

Idézd hol írtam, hogy egy szépfiú csak egy lecsúszott alak lehet.

Nem írtam ilyet, akkor lapozzunk.

Igen, nekem fontosabb az, hogy milyen kézzel fogható teljesítményt tud nyújtani egy férfi és hogy milyen a személyisége, mint az, hogy jól néz ki.

Ha azt írtam volna, hogy egy tökéletes külsejű, okos, rendes, rendezett életű, talpraesett, stabil Adoniszhoz tudok csak vonzódni, akkor meg azon vergődnél.

Te válaszd a csóró szépfiút, én azokat meghagyom neked.

dec. 6. 21:20
 38/41 anonim ***** válasza:
😂😂😂
dec. 6. 22:18
 39/41 anonim ***** válasza:
51%
Igenigen, minden nő csak pénzt akar. De minek teszed fel ezt a kérdést, mikor csóró vagy és az is maradsz életed végéig?
dec. 6. 22:21
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok pénzzel lehet találni egy ócska ribit, aki undorodva aládfekszik.

Persze téged nem fog szeretni, csak a pénzedet.

Ki a fenének kell ilyen kapcsolat, épeszű embernek biztos nem.

dec. 7. 06:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!