Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnt el hirtelen?

Figyelt kérdés

Minden rendben volt, mindennap beszéltünk és nem volt semmi gond.

A legutolsó üzije talán kicsit szokatlanabb volt, de nem hű de feltűnően.

Viszont tényleg, 3-4 hónapja, szinte napi szinten órákat beszélgettünk és csak úgy kighostolt volna?

tegnap 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Csak úgy, pontosan. Oda jutottunk, hogy emberek már párkapcsolatokat is képesek ghostingolással lezárni. Legalábbis ahogy itt a gyk-n olvastam, de az benne a szomorú, hogy a jelen állapotokat ismerve, ezt már teljes mértékben el is hiszem.
tegnap 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyi infóból senki meg nem mondja...
ma 00:16
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Mik voltak a legutolsó üzenetei, és miben tértek el a többitől?

És mi volt ennek az előzménye? Mik mentek közvetlenül előtte, vagy az azt megelőző időszakban?

ma 00:20
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Mivel nem írtad le, miről beszélgettetek, nem tudunk segíteni. Lehet megbántottad valamivel...
ma 02:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Talàn nem látta értelmét folytatni. Ezek találkozások voltak amúgy, vagy telefonálgatások? Ismerkedés vagy barátság?🤔
ma 02:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A nem válasz is nem. Fogadd el ! Így döntött!
ma 05:35
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Én is így jártam, 3 hónap után eltünt. Utolsó beszélgetésnél megbeszéltük, hogy másnap 10 után hív. Na azóta se hívott.

Addig meg mindennap beszéltünk, irogattunk.

Nem értettem az okát.

ma 07:47
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Mert bepasizott/csajozott melletted és rád már nincs ideje.
ma 08:28
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
"kighostolt"....behalok
ma 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!