Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 évesen szűz nő vagyok, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen szűz nő vagyok, már az is maradok?

Figyelt kérdés

20 éves múltam, eddig nem sikerült kapcsolatot kialakítanom.

Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok szép, szemüveges vagyok, introvertált stb.

Igazából 18 éves koromig nem is érdekelt a dolog, tanultam, filmeztem.

Pár hónapja,1 éve kezd érdekelni a dolog, hogy az amit latok,hallok, a szexualitás nekem már nem fog megadatni?

Próbáltam ismerkedni, de valahogy nem jött össze, még úgy se hogy sportolok sokat, nem is az alakommal van baj, hanem hogy magamnak való, befelé forduló, szerintem csúnya vagyok. Önbizalom nulla. Egyedül 40+-is férfiak akartak velem ismerkedni.

Elképzelhető,hogy ez így is marad?

Van itt valaki hasonló helyzetben?

ma 15:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
Szemtelenül fiatal vagy még,ne fordulj be,bőven van időd találni valakit. Kíváncsi lennék, hogy nézel ki?
ma 15:33
 2/18 anonim ***** válasza:

Barántőm 35 évesen vesztette el.

Másik 26 évesen.

Sosem lehet késő.

ma 15:34
 3/18 Fragments of Fantasy ***** válasza:
62%

Mai világban már sose lehet tudni, hiszen az óvodások is komoly veszélyben vannak a nemváltoztatások miatt. Lehet egyik nap elmész dolgozni és mire véget a a munkanap, már nem leszel nő, hanem férfi.

A hülyeséget félretéve:

Nem maradsz 20 éves.

Szűz sem maradsz.

Nő valószínűleg maradsz.

ma 15:37
 4/18 anonim ***** válasza:
36%

Több ilyen nő írt már erre az oldalda, és azt tapasztalom, hogy elsődlegesen bennetek van a hiba. Hiszen akár itt is tudnátok magadnak szerezni pasit, vannak itt huszonévesek is, mégis az történik, hogy még a privát leveleket sem méltatjátok válaszra sem.

Nekem az a véleményem, hogy királylánynak hiszitek magatokat legbelül, miközben kifelé a mis gyufaárus lányt mutatjátok.

ma 15:40
 5/18 anonim ***** válasza:
16%

Még valami:

Nagyon jól tudom, hogy miféle nők írnak erre az oldralra, ugyanis több baràtnőm is volt már innen. Lényegében itt élem az életem.

#4 voltam

ma 15:43
 6/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom mások hogy szoktak ismerkedni itt.

Ha valaki, akkor én nem gondolom magam királylánynak. Sőt...

ma 15:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Menni fog ne add fel.

A sport mindenképpen jó dolog az be hagyd abba ha ott elersz sikereket (akár saját célkitűzéseket) akkor az fog önbizalmat adni.

Az hogy ugy gondolod hogy nem vagy szép majd akkor fog elindulni ha lesz valaki aki rajongani fog érted.

Igazából ne feszengj, össze fog jönni, ha van valami hobbid vagy érdeklődési köröm akkor próbálj azon belül mozogni.

Na meg az is fontos hogy milyen kaliberű padikkal ismerkedsz.

ma 15:59
 8/18 anonim válasza:
Szerintem most annyi privi üzenetet fogsz kapni, hogy akár már holnap elveszítheted a szüzességedet :)))
ma 16:01
 9/18 anonim ***** válasza:
igen, hacsak nem randizol velem
ma 16:12
 10/18 anonim ***** válasza:

Olyan értelemben nem gondolod magad királylánynak, hogy elit nő lennél, de olyan értelemben igen, hogy neked határozott elképzelésed van az ismerkedés minden részletéről, és abból nem adsz leljebb.

Nekem van egy ilyesmi lányismerősöm is, lassan 30 éves de feltehetően mindig szűz. Korábban is feltűnt màr, hogy neki senki sem jó, nem csodálkozném, ha élete végéig szűz maradna. Majd talán nyugdíjasként rájön, hogy Mr. Tökéletes nem létezik olyan értelemben, mint ő gondolhatja.

ma 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!