Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi, ha kedd óta nem beszéltünk semmit?
Figyelt kérdés
Tinderen ismerkedtünk meg, aztán Messengeren beszéltünk tovább, hétvégére megbeszéltük, hogy találkozunk, de se időpontot, se helyszínt nem fixáltunk le, és kedd óta nem beszéltünk.
Egy sima 😊-t írt utoljára, arra meg nem tudtam mit visszaírni, azóta nem keresett és én sem kerestem őt.
Nincs kedvem egy olyan első randihoz, ahol fixen nem lesz második, nem tudom, hogy érdemes-e ebben a helyzetben egyáltalán írni, hogy mi a helyzet akkor a hétvégével, illetve érdemes-e egyáltalán ragaszkodni ehhez a randihoz.
ma 13:14
1/5 gergelice16 válasza:
Ha nem akarsz randizni, akkor mondd meg neki. Ha pedig igen, akkor írj neki, hogy fikszáljátok az időpontot.
2/5 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz randi, hiszen már nem is beszéltek. Nyugodtan engedd el ezt a történetet.
3/5 anonim válasza:
Ha érdekel az illető, akkor írj neki. Ha nem válaszol vagy terel és nem ajánl fel másik időpontot, akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!