Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi, ha kedd óta nem beszéltünk semmit?
Tinderen ismerkedtünk meg, aztán Messengeren beszéltünk tovább, hétvégére megbeszéltük, hogy találkozunk, de se időpontot, se helyszínt nem fixáltunk le, és kedd óta nem beszéltünk.
Egy sima 😊-t írt utoljára, arra meg nem tudtam mit visszaírni, azóta nem keresett és én sem kerestem őt.
Nincs kedvem egy olyan első randihoz, ahol fixen nem lesz második, nem tudom, hogy érdemes-e ebben a helyzetben egyáltalán írni, hogy mi a helyzet akkor a hétvégével, illetve érdemes-e egyáltalán ragaszkodni ehhez a randihoz.
"Egy sima 😊-t írt utoljára,"
Felejtsd el. Még ha netán írna is, akkor is csak azért, mert nem akadt éppen jobb programja.
Nekem voltak már ilyesmi szituk, ez egyértelműen lekoptatás volt szerintem, főleg, hogy azóta sem keresett.
Én már Tindereznék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!