Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem 5 év után hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem 5 év után hajlandó rá, hogy találkozzunk, így kedd estére foglalásunk van egy étterembe. Szerintetek hogy tudnám növelni az esélyeimet, hogy újra összejöjjön velem? Még mindig szeretem! F

Figyelt kérdés
2023. febr. 19. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Légy önmagad ugyan hogy másképp? Maximum légy normális, ne légy erőszakos.
2023. febr. 19. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég rosszul hangzik, hogy "hajlandó rá" - mintha csak te erőszakoskodtad volna ki a találkozást. Szerintem ha láthatóan nem kellesz neki, akkor szabadítsd fel magad, és engedd el. Ha látod, hogy örül neked, érdeklődő, még lehet esély. Hát most mit mondjak legyél minél szexibb, ápoltabb, igényesebb. Légy figyelmes és érdeklődő.
2023. febr. 19. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire volt komoly a kapcsolat? Öt éve nem is beszéltek?
2023. febr. 19. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Uh, hát ez borzalmas gondolatnak hangzik:S
2023. febr. 19. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy inni hívtad volna inkább

Ez ify zűrös lesz.

Őt majd furdalja a lelkiismeret te meg sirsz a pénzed után. Csodabeszép.

2023. febr. 19. 18:52
 6/9 A kérdező kommentje:

3.)

5 éve nem beszéltünk kb., igen.

3 évig voltunk együtt, félig-meddig összeköltözve.

5.) Pénz? Milyen pénzem után kéne sírnom? A vacsora árára gondolsz? Természetesen felajánlom, hogy én fizetem, vagy elfogadja, vagy nem, manapság az ilyet nem tudni előre. És nem fog érdekelni, hogy meghívtam rá, akkor sem, ha utána egy csók sem lesz. A csókot fogom sajnálni, nem a pénzem.

2023. febr. 19. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre rendelj bort is az asztalfoglaláshoz hogy azzal várjanak.
2023. febr. 19. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hu tesó inkább valami másik nőt vigyél el randizni.
2023. febr. 19. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerült?
2023. febr. 23. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!