Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány éves korodra fogadtad el hogy nem kellettél senkinek?
Figyelt kérdés
nov. 25. 19:24
12/18 anonim válasza:
Teljesen nem lehet ezt elfogadni,de valamelyest beletörődik az ember.
43F
13/18 anonim válasza:
Lenyegeben igen, igy van.
40F truecel
14/18 anonim válasza:
Véglegesen 27 éves koromban. Előtte azért többször voltak jelek arra, hogy e téren komoly gondban leszek, 15 éves koromban 18-19 évesen is úgy éreztem, aztán 21 évesen végül is lett egy kapcsolatom, de miutén az véget ért és 2 év gyötrődés kezdődött megint úgy voltam, hogy ez esélytelen.
Aztán utána még próbálkoztam, de csak megalázás és kemény pofára esés lett mindennek a vége, szóval beletörődtem ,hogy ezt a dolgot nem nekem találták ki.
Amúgy jobb is, se türelmem, se energiám, se kedvem nem lenne egy kapcsolathoz, de még az "ismerkedéshez" sem.
15/18 anonim válasza:
Hát ìgy 18 utàn már sejtettem hogy ez nem nekem való amikor addigra màr sokan nem hogy egy de több ilyen olyan kapcsolaton is túl van.
16/18 anonim válasza:
Elfogadni a mai napig nem tudtam (33 múltam), de a felismerés/belátás megvolt már tizenévesen. "Ilyen nő (lány) mégis kinek kellene?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!