Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt írta nekem egy lány az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt írta nekem egy lány az ismerkedés alatt, hogy féltékeny rám, amiért ilyen tökéletes képeim vannak, visszaírtam, hogy micsoda szívmelengető bók, és azóta nem beszéltünk, rosszul reagáltam?

Figyelt kérdés

Annyira nem érdekel, mármint maga a lány, mert elég messze lakunk egymástól, illetve jelenleg más lánnyal is ismerkedem, aki szimpatikusabb, de elgondolkodtató, hogy miért nem beszéltünk ezek után?

Persze írhattam volna valami olyasmit, hogy pont ezt akartam írni a te képeiddel kapcsolatban, vagy hogy élőben pont ugyanilyen vagyok, és akkor elhívni egy randira, de egyszer már elhívtam, akkor ignorálta, illetve előtte pont bókoltam neki, szóval nem akartam, hogy az egész beszélgetés arról szóljon, hogy én mennyire odavagyok érte.

Annyit reagált erre, hogy ezt az üzenetemet még aznap este be ❤️-te de ennyi.

Szeretek egyébként fejlődni, szeretem ha tudok javítani a kommunikációmon, szóval jöhetnek az építő kritikák vagy a beszólások :D

nov. 25. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyjad a fenébe mert riválisként tekint rád.
nov. 25. 15:24
 2/2 anonim ***** válasza:
53%
Vmi kedveset te is mondhattal volna, de ha massal is ismerkedsz es mas szimpibb, meg am is messze lakik akkor feleslegesen rabolod az idejet.
nov. 25. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!