Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez sakk matt?
A nő az szeressen, vonzódjon hozzád. Ha tippelnem kéne, akkor még hűséget is elvársz, legyen a lelkiszemetesed, támogasson, meg gondolom azért néha programokra is jó lenne elmenni vele. Te viszont nem adsz cserébe semmit! Érzelmileg nem vagy elérhető, a terveidben nem szerepel. Ez nettó önzőség! Egy ember áldozza fel magát azért, mert neked most éppen olyan kedved van. Te csak a pozitív részét akarod kivenni ebből, a negatív az nem kell.
El kell döntened, hogy mit akarsz. Amiket leírtál az kapcsolatban van, ezekszerint mégis vágysz rá. Közben meg azt mondod, hogy nem fér bele az életedbe. Akkor minek akarsz valakit? Főleg szeretkezésre. 🤦🏻♀️ Akár tetszik, akár nem, te egy kapcsolatot szeretnél felelősségvállalás nélkül, de ilyen nincs.
Nem akarom hogy a lelkiszemetesem legyen. Pont arra akartam kilyukadni hogy a lelkizés és társai engem nem érdekelnek. A többi résszel amit írtál egyet tudok érteni.
Sakk matt, igen. Miért akarna egy nő olyan kapcsolatban lenni, ahol este házhoz megy, dugnak, aztán mehet haza, tehát pontosan úgy kezeled, mint egy prostit, de nem kap érte cserébe semmit? A szerelem meg az érzelem akkor jelent bármit, ha azt ki is tudod mutatni felé. Te egy ilyen általad elképzelt kapcsolatban mivel tudnád éreztetni, hogy szereted, tiszteled a nőt?
Ez inkább csak úgy néz ki a valóságban, hogy jó lenne valami ingyen prosti, aki fix időközönként házhoz megy, de neked se pénzbe se energiába ne kerüljön. Cserébe kap egy puszit a homlokára és a szemébe mondod, hogy "Szeretlek. Szia, hazafelé vigyázz magadra, holnap várlak." Aztán ennyi.
Most úgy őszintén, mennyire kell önbecsülés nélküli rongynak lennie egy nőnek, hogy ilyen "kapcsolatot" bevállaljon?
5
Gondoltam... :D És olyan kapcsolatban benne lennél, hogy van neki más, netán több faszija? Mert szerintem abban sem. Te csak egy ingyen házi prostit szeretnél nyűg nélkül, de persze ő adjon meg neked mindent. Egy önző ember vagy. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!