Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Uraim, ti hogyan védekeztek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, ti hogyan védekeztek a női manipulációs technikák ellen?

Figyelt kérdés

Ugye egy csomó módszer van, amivel a csajok manipulálni akarják az embert.

"Dolgok szándékos félreértése": pl. ha egy férfi elmondja, milyen megterhelő örökké erős férfinek lenni, és hogy sose mutathat gyengeséget, nem mondhatja el, hogy épp rossz passzban van, még a feleségének sem.

Erre jön az, hogy a nők egy része ezt szándékosan félreérti, hogy "Jajj, hát ha első randin ezt a nőre zúdítod, akkor az persze, hogy RED FLAG!"

Szándékosan félreértik, hiszen az eredeti kijelentés NEM első randiról szólt, hanem nagy általánosságban a férfi-női párkapcsolatokról, gyakran több hónapos, éves kapcsolatokról, házasságról. És nem zúdításról, csak arról, hogy néha egy férfi is lehet gyenge vagy rossz passzban lévő.

A másik ilyen a "nem vagy férfi/az igazi férfi/ha igazán szeretnél":

"Ha igazán szeretnél, akkor beleegyeznél az ötszáz fős esküvőbe"

"Ha nem te fizetsz a huszadik randin is, akkor nem vagy igazi férfi"

Stb.

"De a férfiak is!" - ha bármilyen kritikát megfogalmazol a csajjal szemben, a reakció nem az, hogy értelmesen megbeszélitek a dolgot. Hanem elkezd egyből a férfiakra mutogatni. "De a férfiak is..."

(Biztos vagyok benne, hogy ez alatt a kérdés alatt is lesz néhány ilyen válasz :D )

ma 08:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Vágd vigyazzba magad, ha egy nő a gyakorin a mensije miatt panaszkodik?? Miért nézel ilyen kérdéseket, minek olvasod, minek valaszolsz??? 😂😂
ma 09:49
 12/23 A kérdező kommentje:

"Miért nézel ilyen kérdéseket, minek olvasod, minek valaszolsz???"

És te? Te minek válaszolsz erre a kérdésre?

ma 10:26
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

Mivel női manipluációról kérdeztél, ezért kíváncsi voltam nőként, mit hozol fel. Nő vagyok, gondoltam valamit hozzátehetek. Egyébként azt hittem, hogy valami érdekesebb téma lesz, hiszen a nők valóban képesek a manipulációra, ezt mindenki tudja. Erre...

De még mindig nem értem, nők mensiről nyűglődő kérdései alatt te mit csinálsz 😂😂

Viszont azt még mindig

ma 10:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Aha. Szóval ha egy nőci panaszkodik a mensije miatt, hogy legyenek empatikusak a pasikák, akkor ahhoz férfi ne szóljon hozzá, de te nyugodtan hányhatod ide a primitív emojikat...
ma 10:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első (dolgok szándékos félreértése) nem feltétlenül manipuláció, hanem egész egyszerűen az is állhat mögötte, hogy a nő a mondandónak csak egy részére koncentrál, a számára legfontosabb részére. Ha valóban direkt "érti félre", az persze lehet egyfajta manipuláció.

A második az maximális érzelmi zsarolás, manipuláció.

A harmadik (de a férfiak is) sem feltétlenül manipuláció, hanem inkább egy gyors védekezés.

A legegyszerűbb, ha olyan nővel, aki a másodikat csinálja (ha igazán szeretsz..., nem vagy férfi, ha...) azonnal elkerülöd, ott az érzelmi intelligenciával igen komoly gondok vannak. Az első és harmadik esetben pedig nem kell annyiban hagyni, folytathatod a kommunikációt a te érveiddel, sőt emeld is ki, hogy te szeretnéd, ha normálisan meg tudnátok beszélni az adott dolgot. Ha erre nem hajlandó a nő többedik alkalommal se, akkor szintén EQ problémák vannak, nem feltétlenül kell ragaszkodni a kapcsolathoz vele.

Mindezt nőként írom.

ma 11:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy😎, ha valakin azt látom,h manipulálni próbál, akkor szimplán nem folytatom vele az ismerkedést, hanem keresek olyat,akivel normálisan,őszintén lehet beszélni.
ma 11:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is a megelőzésben, elkerülésben hiszek. Manapság vannak jelek amik ha feltűnnek, egyből óvatosabbra váltok az ismerkedéssel. És ilyen nővel már én se jönnék össze, mert hiányzik a francnak a folyamatos felesleges feszültség generálása, hogy kiforgatja amit mondok, meg a semmin sértődik meg, mert a feszültséget rendre összekeveri a szexuális vággyal és érzelmekkel. Meg ilyen "hibátlan" nő se kéne, vagy kis szegény megmenteni való aki mindenhol "áldozat" volt. Hatalmas red flagek. Ők szokták a leginkább manipulálni az embereket, és kiforgatni a valóságot akár 180 fokban. A normális nő azért messze nem ilyen! Sőt, úgy sejtem valahol ők is szívnak az ilyen játszmázó hülyék miatt, mert lejáratják a normális nőket is. Meg a feszültség amit generálnak másokban, ugyanúgy továbbadódik, rosszabb esetben a normális emberek felé is.
ma 11:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Ovszerrel
ma 11:30
 19/23 anonim ***** válasza:
62%
Én ugyan nő vagyok (gyárilag) így a kérdes nem nekem szól, ugyanakkor, az eddig leirtak alapján, rettenetesen unszimpatikus vagy.
ma 11:35
 20/23 anonim ***** válasza:
60%
Maradok a több szerető egyszerre életforma mellett, kapcsolat nem kell.
ma 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!