Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, ti hogyan védekeztek a női manipulációs technikák ellen?
Ugye egy csomó módszer van, amivel a csajok manipulálni akarják az embert.
"Dolgok szándékos félreértése": pl. ha egy férfi elmondja, milyen megterhelő örökké erős férfinek lenni, és hogy sose mutathat gyengeséget, nem mondhatja el, hogy épp rossz passzban van, még a feleségének sem.
Erre jön az, hogy a nők egy része ezt szándékosan félreérti, hogy "Jajj, hát ha első randin ezt a nőre zúdítod, akkor az persze, hogy RED FLAG!"
Szándékosan félreértik, hiszen az eredeti kijelentés NEM első randiról szólt, hanem nagy általánosságban a férfi-női párkapcsolatokról, gyakran több hónapos, éves kapcsolatokról, házasságról. És nem zúdításról, csak arról, hogy néha egy férfi is lehet gyenge vagy rossz passzban lévő.
A másik ilyen a "nem vagy férfi/az igazi férfi/ha igazán szeretnél":
"Ha igazán szeretnél, akkor beleegyeznél az ötszáz fős esküvőbe"
"Ha nem te fizetsz a huszadik randin is, akkor nem vagy igazi férfi"
Stb.
"De a férfiak is!" - ha bármilyen kritikát megfogalmazol a csajjal szemben, a reakció nem az, hogy értelmesen megbeszélitek a dolgot. Hanem elkezd egyből a férfiakra mutogatni. "De a férfiak is..."
(Biztos vagyok benne, hogy ez alatt a kérdés alatt is lesz néhány ilyen válasz :D )
21 éves voltam.
Bzi bzi bzi ezt szorozd be 40x40x40 és ez vegtelenszer
A manipulácio nem gonoszság
Azáltal , hogy melegnek titulált a feleségem sikerült megtalálnom őt pedig a világ másik végéről kajabál
Micsoda gondok!!
Amúgy a női manipuláció ellen a legjobb védekezés: alufoliás sisakot hordj éjjel-nappal. Vagy szandál zoknival, az is nyerő :)
De a legbiztosabb: soha ne menj nő közelébe, ne is beszélgess velük!!
"Micsoda gondok!!"
Köszi, hogy emlékeztetsz rá, ez kimaradt: a másik problémájának elbagatellizálása.
A pasi persze vágja magát vigyázzba, ha pl. a gyakorin egy holt idegen maca a "mensije" miatt panaszkodik, meg legyen empatikus. Ha egy férfinek van problémája, akkor jön a "micsoda gondok" gúnyolódás.
Igen, pont ezt a nőtípust szeretem amúgy elkerülni.
"először nőjj fel te, utána várj csak felnőtt partnert :)"
Köszönöm, demonstráltad a "de a férfi/férfiak is" pontot. Épp rólad szólt. Ja, és a passzív-agresszív szmájlizgatástól még nem lesz igazad...
Pl. az 500 fős lagzinál azt mondanám, hogy a vendégek arányában fizeti mindegyikünk a költségeket. Egyből kisebb lenne a szája.
"Dolgok szándékos félreértése." - Simán a képébe vágnám, hogy "Hazudsz, én nem ezt mondtam!".
Szóval nem kell félni a konfrontációtól. Így derül ki, hogy összeilletek-e vagy sem. Ha nem, nem kell erőltetni. A gyakoris idiótáknál meg csak röhögök azon, ha félreértelmezik a szavaimat és emiatt nekem támadnak. Kiosztom mindet, és többet nem nézek rá arra a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!