Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szar?
Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok, nincsenek haverjaim,mert iskolában sem mertem haverokodni a szorongás miatt. Mostanában meg azt veszem, észre hogy inkább csak úgy merek megszólítani lányokat,hogy ha megiszok 2 vagy 3 sört amitől, kicsit feloldódom. Ez olyan luzerség miért vagyok ilyen csődtömeg?? El vagyok keseredve néha ezek miatt.
Mit tanácsolnátok nekem menjek pszichológushoz?
29 férfi
Introvertált és szorongós
nov. 22. 19:30
1/5 anonim válasza:
Nincsenek barátaid, de csajt akarsz? Nem először rendbe kellene tenni az életed, barátokat szerezni, jól érezni magad egyedül is? (barátnő nélkül) Majd mikor ezek megvannak, akkor jöhet egy kapcsolat, de szerinted így kinek fogsz kelleni? Ép elméjű, normális értékrenddel bíró lánynak nem, max ugyanolyannak akinek hasonló problémái vannak, mint neked. Szerinted két ilyen emberből lesz boldog kapcsolat? Egy idő után valamelyik félnek teher lesz.
2/5 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim, mégis volt párom és lett feleségem is.
Semmi köze a barátok meglétének meg a párkapcsolatnak egymáshoz.
4/5 anonim válasza:
Gondolom nincs benned semmi érdekes más emberek számára.
Ha már piálsz, akkor legalább ne otthon tedd, hanem járj el kocsmába, ott találhatsz hasonszőrű haverokat.
5/5 anonim válasza:
A sör jó választás, de a többit hagyjad, nem éri meg. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!